![]() |
[Nieaktualne]MaxBux- oferta specjalna: Start - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]MaxBux- oferta specjalna: Start (/Temat-Nieaktualne-MaxBux-oferta-specjalna-Start-22083) Strony: 1 2 |
MaxBux- oferta specjalna: Start - evolucja - 24-04-2008 19:25 [center] ![]() [/center] Oferta: Start Dla: użytkowników forum zarabiam.com Szczegóły oferty: Jako, że strona MaxBux.org startuje 1 maja, specjalnie dla użytkowników forum zarabiam.com postanowiliśmy sprzedać 4 reklamy po 1000 wyświetleń każda w cenie 5$ sztuka! Gwarantujemy, że WSZYSTKIE WYŚWIETLENIA zostaną wyczerpane, ze względu na pokaźną kampanię reklamową :-> Pozostało sztuk: 2 Ja wraz z mefistosem jesteśmy adminami tego buxa ;-) Jeśli chcesz kupić napisz w tym poście, po czym wpłać pieniądze na konto AlertPay na adres: [email protected] Zapraszamy! :idea: - Tomikus - 24-04-2008 19:36 w takim razie zamawiam jedną :-) - evolucja - 24-04-2008 19:41 Gratulujemy słusznego wyboru :idea: Adres AP w pierwszym poście. Daj znać kiedy wpłacisz :-| [Nieaktualne]MaxBux- oferta specjalna: Start - tomciozet - 25-04-2008 07:40 Ja też bym sobie zamówił, ale... co ja miałbym reklamować?? :?: [No bez przesady! Ludzie!!! Skoro nie kupujesz to po co zbędne opinie?] - evolucja - 25-04-2008 12:46 mhm.. znajdź jakiegoś nowego buxa, i daj reflinka :-> Zresztą.. możesz nawet BetGuna z twoim reflinkiem reklamować :idea: - kactuzz - 25-04-2008 14:20 No to ja też sobie zamówie ![]() Tylko jeszcze musze pomyśleć co ja mam tam zareklamować ![]() [Kogo to obchodzi? no właśnie... nikogo. Jeśli kupujesz to wystarczy jednym słowem: KUPUJĘ X sztuk] - evolucja - 25-04-2008 21:13 Adres AP w pierwszym poście :-) jak wpłacisz daj znać :idea: - mefistos - 28-04-2008 17:56 Zapraszam do kupna reklamy...naprawdę warto ;-) [Typowe nabijanie postów! Daję ostatnią szansę!] - Tomikus - 03-05-2008 17:37 wysłałem pieniążki :-) [GENERAL MOD: Od tego masz GG/PW do powiadamiania 1 osoby! Co to może interesować resztę (ponad 800 userów?) NABIJANIE POSTÓW!!! ] - evolucja - 03-05-2008 21:30 Reklama została zrealizowana. [GENERALMOD: To co wyżej! masz takie opcje jak PW? czy Ci się nie wyświetlają? Jeśli nie to masz jeszcze gg i email!] [EVOLUCJA: Skoro Ci się nudzi załóż sobie osobny temat i tam porozmawiaj sam ze sobą... bo po co edytować każdemu post pisząc w kółko to samo? Po za tym nie wyraziłem Ci zgody na edytowanie moich postów, więc powinieneś załatwiać to na "PW"] |