Witam wszystkich! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Witam wszystkich! (/Temat-Witam-wszystkich-22036) Strony: 1 2 |
Witam wszystkich! - GeneralMOD - 20-04-2008 18:23 Witam Was! Od dziś jestem tu modem i nie robię tego z zachcianek czy coś. Jestem człowiekiem najętym przez głównego admina tej witryny! Jak zdążyłem się połapać forum o zarabianiu. Na przyszłość takie info dla wszystkich: Nie obchodzi mnie ile zarabiacie, jak zarabiacie, nie interesuje mnie również to jak macie na imię, co jecie i kiedy chodzicie spać. Będę pilnie i bacznie karał oraz wynagradzał za wszystkie wasze wybryki! Regulamin to dla mnie wszystko czym mogę i pozwolono mi dysponować. Jeśli chcecie mnie prosić czy wziąć mnie na litość to od razu mówię... darujcie sobie. Przekazano mi z administracji iż są zaległości w stosowaniu się do regulaminu w dziale aukcje, i tam zacznę moją pracę. Myślę że to na tyle. Możecie pytać mnie co i jak, jeśli czegoś wam nie wiadomo - Pablobo - 20-04-2008 20:17 Jesteś tu bo ci zapłacono.. Xonic wniósł tu duszę.. bez niego nie bedzie to samo.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: - evolucja - 21-04-2008 11:53 Masz racje Pablobo, BizNET to była przynajmniej osoba, a nie tak jak GeneralMOD- robot.. :roll: - travispl - 21-04-2008 13:01 Wy go tu tak nie denerwujcie bo zbanuje wszystkich - Maciekorzysz - 25-04-2008 12:38 kazdy ma prawo do wyrazenia swojej opini, ktora nie musi byc pozytywna. - HelloDomi - 26-04-2008 11:26 zgadzam sie z Pablobo ;-) - travispl - 26-04-2008 20:49 Ten h** skasowal mojego posta! Czyzby nasz "Wspanialy" mod nie mogl sie pogodzic z opinia userow? [ Dodano: 2008-04-26, 21:49 ] Ten h** skasowal mojego posta! Czyzby nasz "Wspanialy" mod nie mogl sie pogodzic z opinia userow? - nikosis - 27-04-2008 09:17 travispl napisał(a):Ten h** skasowal mojego posta! Czyzby nasz "Wspanialy" mod nie mogl sie pogodzic z opinia userow? Hmm... nie wiem czy wiesz, ale moderator/admin ma pełne prawo do zarządzania postami, zarówno ich edycji, jak i kasacji jeżeli uzna go za sprzeczny z regulaminem, lub za nabijanie. W dodatku za przekleństwo w stosunku do administracji powinien wystosować karę - możliwe że nawet banicji. Przyszedł GeneralMod i dla niego nie liczy sie ranga użytkownika i ilość postów tylko regulamin. Po części popieram jego działania, bo czy robi coś złego postępując wg regulaminu? Pablobo napisał(a):Jesteś tu bo ci zapłacono.. Czemu on tu jest, to jego sprawa. W każdym razie on nie musi być lubiany, on musi wykonywać swoją pracę. Przecież wy (my?) też klikamy w linki nie po to, by było "fajnie", ale po to, by coś zarobić. - travispl - 27-04-2008 10:04 Ja ocenzurowalem przeklenstwo. wiem ze mozna kasowac posty itp. ale na boga czy wyrazanie wlasnej opini jest sprzeczne z regulaminem? - makaj - 27-04-2008 10:29 Przekleństw się nie cenzuruje tylko nie używa ;-) |