Skarga/kactuzz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skarga/kactuzz (/Temat-Skarga-kactuzz-21984) |
Skarga/kactuzz - eXv - 17-04-2008 15:18 Witam. Otóż sprzedałem 3 tygodnie temu numer gg kactuzzowi. I dziś mi piszę groźbę, że ja mu ukradłem gg. A jak zmienił sobie passy i email to niby jak ja mogłem mu ukraść numer gg? Sprzedałem Xonicowi i jak najbardziej był zadowolny z aukcji i pewnie do dziś jest. Więc tak proszę o wymierzenie odpowiedniej kary kactuzzowi, za fałszywe oszczerstwa. Kara jaka mi nachodzi na myśl to ban na 30 dni, ponieważ radze uważać na takie osoby. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. - BizNET - 17-04-2008 17:32 niestety nie mam możliwości sprawdzenia czy ukradziono ten numer czy nie. Hasła powinny były zastać zmienione zaraz po zakończeniu sprzedaży. Ukarać kactuzza nie mogę! Nie ingerujemy w rozmowy (oszczerstwa, obrazę) uczestników na gg. Ostrzeżeń podlegają obraźliwe wiadomości na email bądź PW wysłane za pośrednictwem tego forum. - eXv - 17-04-2008 17:55 Była za pośrednictwem tego forum, skoro nie ma dowodów to prosił bym usunięcie negatywnego komentarza w dziale komenatrze, ponieważ ja sprzedałem konto i minoł prawie miesiąc, więc dane miał zmienione więc nie mam nic wspólnego z tym. - kactuzz - 17-04-2008 18:39 Dobra nie chce wywoływać burzy z powodu paru groszy, komentarz zmieniony. Chociaż na pw mógłbyś wyrażać się z deczka kulturalniej. - eXv - 17-04-2008 18:43 Kulturalniej a jak miałem zareagować jak same fałszywe oszczerstwa rzucałeś na mnie i sam nie lepiej napisałeś. I proszę o usunięcie komenatrzy zbędnych w dziale komenatrze. - kactuzz - 17-04-2008 18:46 Jakoś nie zauważyłem nawet kurde i w pierwszym pw wcale Cie nie oskarżałem tylko prosiłem o wyjaśnienie. Ale sprawa wyjaśniona nie ma czego roztrząsać. - eXv - 17-04-2008 18:47 Także uważam za sprawę zakończoną po za tym, napewno na moim miejscu też byś tak postąpił ale nie roztrząsajmy tematu. Skarga/kactuzz - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |