Korepetycje + tłumaczenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Korepetycje + tłumaczenia (/Temat-Korepetycje-tlumaczenia-21963) Strony: 1 2 |
Korepetycje + tłumaczenia - tomciozet - 15-04-2008 19:57 Udzielam korepetycji z języka niemieckiego online. Poziomy: szkoła podstawowa, gimnazjum, szkoła średnia Cena: 9,95zł / 45 min lub 11,95zł / 60 minut Tłumaczę teksty (listy, wypracowania itd) z języka niemieckiego na polski lub z polskiego na niemiecki. Cena zależna od ilości stron A4, Arial, czcionka 12. 1-2 strony: 13zł / stronę 3-4 strony: 12zł / stronę 5 i więcej: 11zł / stronę Płatne z góry na: mBank lub WBK Przy okazji możecie brać udział w ankiecie. ;-) Spójrzcie na sprawę również ze strony korepetytora i weźcie pod uwagę fakt, że mam dyplom nauczyciela. - Pablobo - 15-04-2008 20:14 Za takie grosze to robisz? :mrgreen: Życze sukcesów :-) - tomciozet - 15-04-2008 20:18 Pablobo napisał(a):Za takie grosze to robisz?Chcę zarobić na ilości zainteresowanych, czyli złapać ich jak najwięcej, właśnie przez niską stawkę. ;-) Stawki eksperymentalne. Po to zrobiłem ankietę. :-> - BizNET - 15-04-2008 21:26 Zaznaczyłem "Obydwie opcje są w sam raz" dla czego? Ponieważ chętnie skorzystał i mam nadzieję skorzystam z tych korepetycji. Zaznaczyłem tą opcję ponieważ najlepiej odpowiada "mi", nie wiem jak to odpowiada korepetytantowi ;-) Sam chodzę czasami na korki z matmy.. płacę 15zł za godzinę i jestem bardzo zadowolony cenowo.. Ogólnie biorą po 20 a nawet 30zł Tomcio jak tylko z niemca moja nauczycielka się wykuruje to skorzystam :-D PS. Ważną uwagą jest fakt że korki nie są na żywo a przez neta - eXv - 15-04-2008 21:38 Ceny są w sam raz gdy ja brałem korepetycje z niemca to 50 zł płaciłem za 2 h. - tomciozet - 16-04-2008 08:00 BizNET napisał(a):Tomcio jak tylko z niemca moja nauczycielka się wykuruje to skorzystam :-D :-D :-D eXv napisał(a):gdy ja brałem korepetycje z niemca to 50 zł płaciłem za 2 h.Jak studiowałem niemca w Bydgoszczy, to brałem 25zł / 45 minut i 30zł / 60 minut. Korki były wówczas na żywo. ;-) BizNET napisał(a):PS. Ważną uwagą jest fakt że korki nie są na żywo a przez netaMail, GG, a najlepiej Skype, bo to już prawie na żywo. Z tą różnicą, że się nie widzimy. No, ale jest kamerka. ;-) - mefistos - 16-04-2008 08:00 Myśle ze ceny są w porządku, gdyby mi się chciało tego uczyć to nawet bym skorzystał :mrgreen: - tomciozet - 16-04-2008 08:01 mefistos napisał(a):Myśle ze ceny są w porządku, gdyby mi się chciało tego uczyć to nawet bym skorzystał To kiedy Ci się zachce? Dziś, jutro, pojutrze? :mrgreen: :lol: ;-) :-P - evolucja - 26-04-2008 10:31 ciekawa oferta.. pomyślę bo mi 3 z niemca wychodzi :idea: :idea: :idea: - Pogrebniak - 26-06-2008 16:45 całkiem dobre, na przyszły rok jak będę miał jakieś wypracowanie do napisania to piszę do Ciebie :-P a jak Ci wyślę klasówkę z niemca to też za mnie zrobisz ? |