Pomysł na stronę www - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomysł na stronę www (/Temat-Pomysl-na-strone-www-21951) |
Pomysł na stronę www - BizNET - 10-08-2008 13:50 Witam Mam ostatnio za dużo wolnego czasu. Chciałbym zrobić jakiś naprawdę dobry portal przyszłościowy. Tylko problem w tym ze nie mam żadnego pomysłu. Bardzo cenię pomysły twórców: allegro.pl, nasza-klasa czy youtube pomysły typu: warez, darmowe pliki i inne tego typu sprawy których jest już setki odpadają. Macie jakieś pomysły? Jeśli kogoś pomysł wykorzystam postanowiłem nagrodzić pieniężnie w kwocie kilku - kilkunastu $ w zależności od pomysłu :-) - Tomsh - 10-08-2008 13:59 Oj ty leniu... Jeśli masz czas to powinieneś coś wymyślic sam. Gotowca Ci niekt nie da. A kwotami typu kilka $ raczej nikogo nie skusisz. Uważam że jeśli ktoś miałby jakiś super pomysł, to napewno ci go nie zdradzi, tylko sam będzie próbował wprowadzic go w życie. To tyle z mojej strony :-) - bartosx - 10-08-2008 17:51 Moze cos na wzor myspace.com ale to juz wyzsza szkola jazdy.Ale mysle ze to jest to czego brakuje na polskim rynku - piechu - 11-08-2008 11:05 moze jakas gra online?? - BizNET - 11-08-2008 11:45 Cytat:Oj ty leniu... Może masz i rację ;-) dla tego temat zamykam dzięki za chęci pomocy :-) Pomysł na stronę www - Killer - 11-03-2011 01:49 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |