![]() |
tomciozet... :P - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: tomciozet... :P (/Temat-tomciozet-P-21864) Strony: 1 2 |
tomciozet... :P - tomciozet - 06-04-2008 15:58 Ciekawy jestem, jaki przymiotnik JAKO PIERWSZY przychodzi wam do głowy, gdy słyszycie lub czytacie słowo: "tomciozet". :-P Chodzi tylko o przymiotniki, ale można je jakoś uargumentować. :-P Można podać kilka przymiotników. :-P - piechu - 06-04-2008 16:17 hmm mlody np ;p - Pakula - 06-04-2008 17:31 A co to jest przymiotnik :mrgreen: Sądząc po nicku można przypuszczać, że osoba jest Szmalowna Nick jest przyporządkowany doskonale do osoby zarabiającej kase. Dlaczego tomciozet nie wybrał nicku tomciodwa lub tomciotrzy ? W nicku tomciozet jak już zauważyliście występuje słowo zet (czyli złotówka) Czyli mały tomcio zarabiał najpierw małe sumy po czym uzbierał zeta przykładowo w jakiejś firmie i zażądał wypłaty tej złotówki. Od tego czasu ma nick tomciozet Myślę, że wszystko dobrze wyjaśniłem. Dziękuje ... :mrgreen: - tomciozet - 06-04-2008 18:14 Pakula napisał(a):W nicku tomciozet jak już zauważyliście występuje słowo zet (czyli złotówka) Czyli mały tomcio zarabiał najpierw małe sumy po czym uzbierał zeta przykładowo w jakiejś firmie i zażądał wypłaty tej złotówki. Od tego czasu ma nick tomciozet He, he, ciekawe wyjaśnienie. :lol: "Zet" to pierwsza litera mojego nazwiska. :mrgreen: - Pakula - 06-04-2008 18:27 I nie zgadłem a tak się skupiłem :cry: :roll: - BizNET - 06-04-2008 18:32 Dla nie wiedzących: przymiotnik to wyraz określający rzeczownik, Pytania przymiotnika to jaki, jaka, jakie :-P Mi się to kojarzy z przymiotnikiem: szybki (nie wiem czemu) A jeśli miał bym opisać kogoś po tym nicku to jakiś Pan, spokojny , honorowy z dużymi wąsami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - tomciozet - 06-04-2008 18:39 Pakula napisał(a):I nie zgadłem a tak się skupiłem Nie szkodzi, ale bardzo mi się podoba Twoja teoria. :mrgreen: BizNET napisał(a):Mi się to kojarzy z przymiotnikiem: szybkiOj, chyba wiecie, czemu. :-P (Wymiana walut, odpisywanie na posty) :-P BizNET napisał(a):jakiś Pan, spokojny , honorowy z dużymi wąsamiNo, raczej bez wąsów, poza tym reszta się zgadza. :-P Chodzi mi raczej o cechy charakteru, niż wygląd zewnętrzny. :-P - BizNET - 06-04-2008 18:45 Heh pamiętam moją pierwszą rozmowę z Tobą :mrgreen: Zdecydowanie wziąłem Cię za starszą osobę i się nie myliłem :-D Troszkę starszy jesteś PS. Ciekawe z czym może kojarzyć się nick BizNET ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - tomciozet - 06-04-2008 18:54 BizNET napisał(a):Heh pamiętam moją pierwszą rozmowę z Tobą Zdecydowanie wziąłem Cię za starszą osobę i się nie myliłemHm, na jakiej podstawie? :-D BizNET napisał(a):Ciekawe z czym może kojarzyć się nick BizNET ?Hm, może w osobnym temacie? :-P Mi się kojarzy z krótką rozmową 2 nieco podchmielonych osób: -Xo? (Co?) -Nic. :mrgreen: ;-) - Pakula - 06-04-2008 19:32 ahahahhah tomciozet dowalił :mrgreen: Ja nie wiem wogóle BizNET ma dziwny nick może jak bym wypił pół litra to bym coś wymyślił :-D |