Kupie zaproszenia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kupie zaproszenia (/Temat-Kupie-zaproszenia-2168) |
Kupie zaproszenia - tactlessczak27 - 24-02-2010 04:43 Witam chciałbym w końcu mieć tego Z-Listera. bo mam ale na innym koncie I mam do was taką oto prośbę piszcie wasze oferty za ile sprzedacie e-meil lub ktoś kto jest dobry i da za darmo swoj mail i przyjmie zapro osoby chcącej się zarejestrować do Lockerz. Przelew na , paypall lub inna forma zapłaty. Z góry dzięki wszystkim. Prosze pisac na PW RE: Kupie zaproszenia - Killer - 24-02-2010 08:44 ja moge sprzedac w paczkach 10 maili - 5 zł (0,50 gr sztuka). mysle ze do 15 maili maksymalnie na dzień moge załatwić- bo więcej osób na dzień o nie, nie prosi, nie chce nawet kasy, mogłys mi za to zasponsorować reklame w adtaily na forum. RE: Kupie zaproszenia - krzych91 - 24-02-2010 13:12 Killer - ile zaproszeń za 3 dni w adtaily? |