![]() |
[Nieaktualne]10bux - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [Nieaktualne]10bux (/Temat-Nieaktualne-10bux-21634) |
10bux - makaj - 22-03-2008 19:10 10bux.net - wartość linków - $0,01 - 100% z poleconych - wypłata od $10 na AlertPay lub MyPayScript Po wyklinaniu $1 otrzymujesz ode mnie $0,5 Po wyklinaniu $4 otrzymujesz ode mnie kolejne $1,5, czyli razem $2 http://10bux.net/?r=makaj Zapraszam :mrgreen: Poproszę o adres paypal na pw. - HelloDomi - 23-03-2008 07:23 ile minimum u Ciebie? - makaj - 23-03-2008 09:53 Hmm, no chyba w pierwszym poście jest dość wyraźnie napisane kiedy ile otrzymujesz Dominiko :> - HelloDomi - 23-03-2008 10:05 ok rejestruje sie a Tobie wysylam PM. P.S ciesze sie ze pamietasz moje imie :mrgreen: [Nieaktualne]10bux - moody - 23-03-2008 10:19 Takie pytanko: po wyklikaniu 4$ dostane 2$ a co dalej? To już jest koniec premii od ciebie czy potem jeszcze coś płacisz? - makaj - 23-03-2008 13:20 Hej moody Więc odpowiem Tobie tutaj na ten temat i od razu pytanie z TripleBux, bo to sprowadza się do tego samego ![]() Zatem ja chcę być uczciwy i z zasady nie wchodzę w coś takiego jak "dożywotni refback" bo to dla mnie jakiś kosmos ![]() ![]() Przede wszystkim nigdy nie wiadomo, co się wydarzy w przyszłości i jest oczywistym, że kiedyś się współpraca skończy, ale nigdy nie wiadomo z czyjej winy. Może być tak, że ja skończę z PTC a Ty będziesz jeszcze klikać i co wtedy? Zawsze będziesz mi mógł zarzucić, że kasa wpływa na moje konto i pewnie ją sobie wypłacam. Może i mnie spotkać to nieszczęście, że paypal zablokuje mi środki na koncie i czy wtedy kilkanaście osób zrozumie, że nagle przestanę im kasę wypłacać, bo nie będę miał z czego? Albo ja będę płacić na bieżąco, a firma nagle się zescamii sam wypłaty nie dostanę... a każda firma kiedyś skończy działalność. Mogę również wyjechać we wakacje za granicę i nie mieć dostępu do netu i znów nie będę mógł wywiązywać się ze zobowiązań... Więc jak widzisz... nigdy nie wiadomo, co się może wydarzyć, a takie dożywotnie zobowiązania to duży ciężar. Ja proponuję pewne progi i to jest dla mnie wygodne, jak również chyba jasne dla klikacza. Te $4 w 10bux nie osiągniesz szybciej, niż po 2 miesiącach. Więc to tak jakbym obiecał, że przez dwa miesiące będę wypłacał 50% refcack. Sądzę, że to dosyć długo i tyle na pewno mogę obiecać, że do czerwca będę tu działać i każdemu zapłacę, a co dalej to nie wiem. Można ewentualnie negocjować wysokość progów, ale te poziomy to mój autorki pomysł i tego będę się trzymał, bo w dożywotni refback wchodzić nie chcę. Pragnę móc się ze wszystkiego uczciwie wywiązać :-) Pozdrawiam ![]() [Nieaktualne]10bux - Killer - 29-07-2012 08:36 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |