![]() |
Szukam osoby do współpracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam osoby do współpracy (/Temat-Szukam-osoby-do-wspolpracy-21494) |
Szukam osoby do współpracy - kactuzz - 13-03-2008 20:49 Hmm nie wiem czy to podchodzi pod oferte czy w tym dziale może być, jak co to przenieście. A teraz do rzeczy: Mam zamiar w niedługim czasie grać progresją na zdarzenia losowe w naziemnym buku WZBMilenium. Jednak najbliższy punkt u mnie znajduje się na drugim końcu miasta i nie za bardzo widzi mi się tam udawać codziennie, zwłaszcza, że w tym rejonie bywam naprawdę rzadko. Szukam więc osoby, która ma blisko miejsca zamieszkania punkt tegoż buka (tutaj znajdziesz listę punktów w poszczególnych miastach) lub po drodze z pracy/szkoły etc. i która będzie finalizować moje kupony w tymże punkcie. Ja uprzednio będę przelewać kase na konto bankowe, lub za jednym razem większą ilość a potem będziemy się rozliczać. Oczywiście prowizja za sfinalizowanie kuponu będzie a ile będzie wynosić - to już się umówimy. Ostrzegam tylko, że mam zamiar praktycznie codziennie zawierać zakład. I nie mogę ich zrobić z wyprzedzeniem bo tu chodzi o multilotka. Póki co nie wiem ile jeszcze na tą progresję mam zamiar przeznaczyć, ale najpierw chciałbym się zorientować czy jest jakaś osobą chętna do współpracy. Zainteresowanych zapraszam tutaj ![]() Aha, tylko musi to być zaufana i odpowiedzialna osoba, która nie będzie zapominać o zawarciu kuponu i co najważniejsze nie zrobi mnie w popularnego ch.. ![]() Pozdrawiam - makaj - 13-03-2008 20:56 A najlepsze jest to, że nie napisałeś z jakiego miasta jesteś. - kactuzz - 13-03-2008 20:59 A na co to komu? ![]() Przecież ta osoba do współpracy może być i na drugim końcu Polski. A rozliczać się będziemy przez konto bankowe więc nie rozumiem pytania.. A no i najważniejsze, ta osoba musi być pełnoletnia bo tylko taka może zawierać zakłady. - makaj - 13-03-2008 21:00 A no tak, sorry ;-) - mjs17 - 13-03-2008 21:27 ja bym się na to pisał bo wielkopolska jest zawalona tego typu rzeczami ale w kościane mam trochę daleko bo to też na drugim końcu - tediboyz - 14-03-2008 22:37 Ja u mnie w Szczecinie do WZB mam 7 minut tramwajem a bywam tam praktycznie codziennie więc jeśli byś chciał to chętnie nawiążę z tobą współpracę. Odezwij się na PW to podam ci gadu gadu to dogadamy szczegóły. Szukam osoby do współpracy - piotrekprorok - 26-10-2015 08:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |