![]() |
Kaspersky blokuje mi stronki... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Kaspersky blokuje mi stronki... (/Temat-Kaspersky-blokuje-mi-stronki-21447) |
Kaspersky blokuje mi stronki... - Tomsh - 11-03-2008 18:15 Mam problem, przed chwila dostałem jakies powiadomienie z Kaspersky, ze costam zagrozenie itp i zeby zablokować. No i okzało sie że zablokowało mi stronki, na ktorych aktualnie byłem: incomebux.webspacemania.com Mam taki konunikat na stronce jak na nia wcxhodze: Cytat:ACCESS DENIED Co zrobić?? EDIT: na bux3 itp tez nie moge wejsc :-( - eXv - 11-03-2008 19:29 Dodać do zaufanej strefy. Wyłącz kontrolę rodzicielską i nie będzie blokować ci już stron. - Tomsh - 11-03-2008 19:35 Dodałem do zaufanej ale nie pomogło. Kontrola rodzicielka nie była włączona wogołe. Edit: Skasowałem i zainstalowałem jeszcze raz w myśl zasady: "jak ktoś/coś do Ciebie hamsko to ty tak samo" podziałało :-) - eXv - 11-03-2008 19:38 Zainstaluj sobie noda to nie bedzie problemów. Z kaspersky też tak miałem. - Tomsh - 11-03-2008 20:24 eXv napisał(a):Zainstaluj sobie noda to nie bedzie problemów. Z kaspersky też tak miałem.Z nodem miałem zawsze problem z kluczami i dlatego sie przezuciłem na ten :-) Co jak co ale antywir porzadny i czujny :-) - eXv - 12-03-2008 18:55 Nowy nod dziala rewelacja jeszcze miech temu mialem kaspersky ale widze ze nod lepszyj jest. - vere - 24-03-2008 22:13 Kaspersky bardzo dobry antywir ale szczerze to muli kompa równo :-P |