Tanie i profesjonalne pozycjonowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Tanie i profesjonalne pozycjonowanie (/Temat-Tanie-i-profesjonalne-pozycjonowanie-21394) |
Tanie i profesjonalne pozycjonowanie - mateusz k. - 08-03-2008 21:33 Witam, jeśli chcesz zwiększyć liczbę odwiedzin na Twojej stronie internetowej najlepszym rozwiązaniem jest pozycjonowanie. Działa długotrwale i stale zwiększa ilość odwiedzin na Twojej stronie. Za niewielkie pieniądze możemy zająć się wypozycjonowaniem Twojej strony, zobacz tutaj: Popzycjonowanie stron www A jeśli jeszcze nie masz strony zobacz tutaj: Tworzenie stron www Mamy już za sobą pierwsze sukcesy w pozycjonowaniu, patrz na stronach wyżej. Pozdrawiam - zibov - 13-04-2009 18:21 pierwszy link nie działa - djdoublev - 19-07-2009 20:41 Te strony www to drogie, moja firma robi taniej, swoją drogą. Pozycjonujecie strony na niemieckich googlach ? - mackal - 19-07-2009 22:45 To co dobre musi kosztować :-D Dlatego pomimo cen na podobnym poziomie, a często i dużo wyższych w przypadku sklepów nie narzekam na brak klientów. Dlatego nie psuj rynku robiąc strony za 60zł :roll: - djdoublev - 19-07-2009 22:49 Nie bój się, nie robie stron w Polsce. Jak już to po podobnych cenach - mackal - 19-07-2009 22:53 Ja nie robię stron tylko w Polsce :-D Tak czy siak trzeba się cenić bo mimo wszystko trochę wiedzy i czasu jest potrzebne, a skręca mnie jak ktoś robi stronę za 60zł i jeszcze prosi mnie czy bym mu nie pociął grafiki i nie zakodował za 10 zł :mrgreen: - JereManU - 19-07-2009 22:57 Panowie, proszę bez odkopywania tematów sprzed ponad roku - mackal - 20-07-2009 06:55 Admin - co to za ograniczanie wolnego słowa :-D Przecież jak się nie podoba odnawianie tematów starszych niż rok to jest taka opcja zamknij temat ;-) Tanie i profesjonalne pozycjonowanie - Kilol - 11-03-2011 01:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |