Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprawy organizacyjne ;-) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sprawy organizacyjne ;-) (/Temat-Sprawy-organizacyjne-21384)

Strony: 1 2

Sprawy organizacyjne ;-) - makaj - 08-03-2008 12:50

Witam
Postanowiłem napisać w tym dziale, bo wydaje się najodpowiedniejszy i jest najczęściej przeglądany Wink
Otóż w ostatnim czasie mamy prawdziwą inwazję buxów. Wciąż powstają nowe firmy zachęcając do uczestnictwa... Niestety bardzo wiele z nich okazuje się scamami. W związku z tym, żeby wszystko było bardziej przejrzyste proponuję, żeby w tym dziale nazwą tematu był zawsze adres firmy, bez własnych komentarzy (do tego jest miejsce pod tytułem) i na początku był dodawany tag [Nowy] [Płaci] lub [Scam]. Tagi mogli by zmieniać moderatorzy oraz autorzy tematów. Dzięki temu wchodząc tu nie trzeba by czytać kilka stron roważań, żali i utyskiwań, żeby dowiedzieć się, czy firma płaci, jest dopiero testowana czy też to scam.
Co o tym sądzicie? ;-)
Pozdrawiam

- audia4 - 08-03-2008 12:55

Ja myśle że to dobry pomysł. Wyemilnowało to by pewnie część SPAMU.

- naiman - 08-03-2008 13:03

Jestem za :-)

- evolucja - 08-03-2008 13:11

Signed! :mrgreen: :mrgreen:

- makaj - 08-03-2008 13:25

Na drodze testów dodałem tagi do wszystkich swoich tematów Wink

- JereManU - 08-03-2008 14:35

Zdecydowanie jestem za. :-)

- tomciozet - 08-03-2008 14:36

makaj napisał(a):Na drodze testów dodałem tagi do wszystkich swoich tematów Wink
Bardzo dobry pomysł. :->

- Maciekorzysz - 08-03-2008 15:30

więc wdrażajmy to.. Niech BizNET napisze Masowe PW i zrobi nowy regulamin, jeżeli ktoś ma czas niech wysle mu pw z tym info :-) pzdro

- Tomikus - 08-03-2008 16:37

no ta, fajny pomysł
ale najpierw musi mieć [TESTUJEMY] czy coś, bo przecież Ktoś z Nas musi cashoutować, a to czasem troszke trwa :-)

- BizNET - 08-03-2008 17:10

Również zgadzam się...

Zrobimy 3 tagi:

1. [PŁACI]
2. [SCAM]
3. [OCZEKUJE]

Niedługo wprowadzę w regulamin nowy wpis...
makaj, gratuluję pomysłu. ;-)