pytanko o firmach :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: pytanko o firmach :) (/Temat-pytanko-o-firmach-21270) |
pytanko o firmach :) - koli - 01-03-2008 14:59 Witam. Nudziło mi się więc zrobiłem listę firm... jak możecie napiszcie jakie sa godne uwagi a które nie(spamy,wyplacaja itp)... oto lista : masterbux.com buxdotcom.com agebux.com clickpay.ca paid.vg [Godne uwagi:-)] dailyclicks.biz [Godne uwagi:-)] 10bux.net twojareklama.com zareklamujemy.pl bez-minimum.info szuwi.net [Godne uwagi:-)] getrich.pl sebux.com paidclicks.ws [Godne uwagi:-)] no-minimum.com cash-hi.com turbobux.com advercash.net lightning-ptp.info aradiasgarden.com Delivercash.net clix4coins.com isabelmarco.com clickyu.com hkbux.com devclix.com buxturk.org [Godne uwagi:-)] klidox.info/ bux.to [Godne uwagi:-)] ft-mails.com [SCAM :/ ] kasaonline.ovh.org xclix.net [Godne uwagi] excelentbux.webspacemania.com [Godne uwagi:-)] cash-linkz.com trvs.awesomewebspace.com kooplinks.com linksbux.com facilbux.webspacemania.com bux3.com [Godne uwagi] 'Post bedę edytował bo także umieściłem go a innym forum' - tomciozet - 01-03-2008 15:09 koli napisał(a):paid.vgTe są godne uwagi i polecenia. Dorzuciłbym jeszcze buxa.in Dlaczego? Sprawdź TUTAJ. - moody - 01-03-2008 20:50 Ja bym jeszcze dał paidclicks.ws, buxturk i adwin ;-) pytanko o firmach :) - daniel42na - 30-08-2015 14:15 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |