[Rozwiązane]co do koszulki zlista.... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]co do koszulki zlista.... (/Temat-Rozwiazane-co-do-koszulki-zlista-2126) |
[Rozwiązane]co do koszulki zlista.... - krystian__ - 23-02-2010 08:39 z ilu dniowymn opóźnieniem dostane mail [mniej więcej] o wygraniu koszlulki za zlist....bo mam z list od poniedziałku 22.02.2010r [wczoraj] i nie wiem kiedy się spodziewać RE: co do koszulki zlista.... - lockerz94_16 - 23-02-2010 09:36 No ja też mam od wczoraj (Z) i nie wiem ;] RE: co do koszulki zlista.... - Kilol - 23-02-2010 10:45 Różnie to bywa. Ja czekałem 1,5 miesiąca, a niektórzy czekają nawet 3 miesiące. Zależy to od dostaw koszulek. RE: co do koszulki zlista.... - Magnus - 23-02-2010 10:54 A są tacy co czekają 2 tyg ... Więc musicie czekać tak samo jak ja RE: co do koszulki zlista.... - Yanke$ - 23-02-2010 17:41 Aby dostać koszulkę, należy napisać do nich mejla. Ja np. napisałem pierwszego, o treści " Cześć, zrobiłem Z-Lista parę dni temu. Kiedy dojdzie koszulka?" Ci odpisują ten blebleble: "Wysyłamy tony koszulek... Sprawdź dane" To ja im odpisuję"Cześć, dane poprawne, koszulkę można wysłać" Dostałem mejla, którego interpetuję jako potwierdzenie. Teraz czekamy Trzymajcie kciuki RE: co do koszulki zlista.... - krystian__ - 23-02-2010 19:21 ale przecież poza jednym poradnikiem to nigdzie nie pisze ze trzeba pisac mail do nich...że oni pierwsi piszą żeby sprawdzić rozmiar....to jak wkońcu jest? RE: co do koszulki zlista.... - Sony_st - 23-02-2010 19:46 najczęściej sami piszą do nas, niektórzy gdy nie dostaną jej w ciągu miesiąca piszą już do nich ja zastanawiam się dlaczego ta koszulka dla niektórych jest taka ważna mi już by wystarczyło to że dostaję podwójnie ptz RE: co do koszulki zlista.... - ziomex983 - 24-02-2010 11:43 To dostanie koszulki to tak jakby potwierdzenie adresu i ze nie oszukują RE: co do koszulki zlista.... - krystian__ - 25-02-2010 15:11 jest dostałem dzisiaj mail z powiadomieniem ze gratulują itd....hurraaa koszulka leci [Rozwiązane][Rozwiązane]co do koszulki zlista.... - Tech - 19-03-2011 10:29 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |