Hakerstwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Hakerstwo (/Temat-Hakerstwo-21211) |
Hakerstwo - KompiMan - 26-02-2008 19:27 Czy ktos sie zajmuje hakerstwem? Jezeli tak to chcialbym poznac kilka malych sztuczek. Prosze pisac na gg 881726 - Pakula - 26-02-2008 21:55 Hakerstwo ? hihihi Napisz coś więcej bo dużo jest opcji hakera chcesz się włamać do kompa lub przez GG, może przesłać wirusa itd... :-P tzw. Haker ani mnie nie gryzie, ani nie ziębi dużo ludzi uważa się za hakerów chodź tak naprawde w rzeczywistości mało na tym się znają :mrgreen: Takich typków jest sporo :roll: Interesowałem się kiedyś w tej dziedzinie lecz stwierdziłem że nie będe się dalej kształcił bo mam stałe IP ;-) Przeglądałem różnego rodzaju fora hakerskie, na niektórych pisali bzdury, gdzie można było się pośmiać, a na innych pisali fajne ciekawe rzeczy. Fajnie by bylo kiedyś zostać hakerem, lecz jest to bardzo ryzykowna dziedzina ponieważ można wpaść w nałóg i opierdzielić bank :-P (żart-a może prawda ?) Napisz te kilka sztuczek 8-) 8-) :-P - naiman - 26-02-2008 22:23 Tutaj napiszesz ? :lol: - koli - 26-02-2008 23:31 dobre heh watpie ze ktos ci tu powie jakies triki poszukaj na necie :-) - audia4 - 27-02-2008 07:07 włamanie sie na gg czy coś innego to jest pseudo hakerstwo. Zeby być dobrym hakerem musisz dużo umieć jak zbudowana jest sieć internetowa itp. - KompiMan - 27-02-2008 18:04 znaczy duzo o tym czytalem chciałem na razie sprobować typu czytac czyjesc wiadomosci na gg czy ogladac tajne fora to co napisze ktos? - GrasSo - 27-02-2008 18:19 haker.com.pl masz |