SlashMySearch - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SlashMySearch (/Temat-SlashMySearch-20952) |
SlashMySearch - Dori - 03-02-2008 22:08 SlashMySearch - nowa era zarabiania Witam wszystkich serdecznie na stronie poświęconej SlashMySearch SlashMySearch jest wyszukiwarką podobną do google czy yahoo, z tą różnicą, że gdy korzystamy z niej to otrzymujemy wynagrodzenie. Kasa jest całkowicie darmowa, zwłaszcza że opiszę Wam "jak robić by zarobić i się nie narobić" - a o tym w dziale przydatne wskazówki SlashMySearch Jest to firma, która powstała nie dawno, a w Polsce mało kto wie o jej istnieniu. W tej chwili liczy ona prawie 70 000 użytkowników, jak na wersje testową programu jest to bardzo dużo! SlashMySearch płaci Ci za wyszukiwanie dowolnych rzeczy w sieci internetowej! Wypłaty otrzymuje się przelewem na konto PayPal. Wyszukiwarka śledzi twoją aktywność w internecie i płaci za to 0,25$ za godzinę plus około 0.07$ za wyszukiwanie przy jej użyciu. Pracując dziennie na komputerze z włączonym internetem można zarobić ponad 10$, co daje Nam ponad 65$ na tydzień, a 180$ na miesiąc i to bez żadnych poleconych i nie wliczając w to klików przy wyszukiwaniu fraz dzięki tej wyszukiwarce... SlashMySearch jest serwisem ktory placi za aktywnosc w internecie. Suma zarobionych pieniedzy jest widoczna w panelu kazdego uzytkownika zarejestrowanego w "Slashmyserch". Zeby jednak wyplacic naleznosc musimy posiadac konto PayPal z ktorego pieniadze mozna przelewac do polskiego banku. Jesli go jeszcze nie zalozyles mozesz to zrobic zaledwie w 5 minut wlasnie tutaj. Konto PayPal jest calkowicie bezplatne ! Szczegoly systemu Zarejestruj sie z tego miejsca, a juz na wstepie dostaniesz 5$ za darmo. 1. Nastepnie na dole strony klikamy na "Register for the Search 'N Earn Program" 2.Wypelniamy formularz rejestracyjny 3.Teraz mozemy zalogowac sie do naszego panelu: 4.Po zalogowaniu na zoltym tle widzimy swoj link Nalezy skopiowac go, ustawic np. jako strone startowa i zarabiac ! Wyszukiwarka sledzi nasza aktywnosc w internecie i płaci za to 0,25$ za godzine plus około 0,07$ za wyszukiwanie przy jej uzyciu. Bez wachania mozna stwierdzic ze jest to najwieksza stawka za taka prace w internecie. Inne serwisy placa marne grosze za klikanie w banery i linki ! Przegladarke zawsze uruchamiaj ze swojego linku o którym była mowa wczesniej Pracując dziennie na komputerze z włączonym internetem można zarobić ponad 10$, co daje Nam ponad 65$ na tydzień, a 180$ na miesiąc i to bez żadnych poleconych i nie wliczając w to klików przy wyszukiwaniu fraz dzięki tej wyszukiwarce... Jeżeli porozsylasz link po znajomych zarobisz duzo wiecej i to bez wysilku!!! Dla wyszukiwarki Mozilla Firefox, Opera Aby ominac koniecznosc aktywnosci uzytkownika w wyszukiwarce nalezy sciagnac program do automatycznego odswiezania stron internetowych tutaj wspolpracuje on z przegladarka Mozilla Firefox Nastepnie w wyszukiwarce wpisac jakis tekst i ustawic odswiezanie, nawet w kilku zakladkach na raz, jak jest to pokazane na obrazku ponizej Przy rejestracji otrzymujemy 5$ za darmo Wypłata min to 20 $ http://www.slashmysearch.com/earn/id/80348 Polecam :-) - Adas123 - 04-02-2008 16:09 I po co wogóle ten temat, może dostałes już stąd wypłate ? a czemu nie napisałes, że żeby wypłacić kase trzeba czekać xx miesięcy? a znasz może kogos kto dostał stąd wypłate? Wejdzcie sobie na ich forum i zobaczycie, że co trzeci temat to "SCAM" :!: nawet w internecie nie znalazłem żadnych dowodów wypłat z tej firmy. Jeżeli sie myle to usuncie tego posta, ale napierw chce zobaczyć jakis dowód wypłaty. No i wiem, że to temat do łańcuszków ale chciałem to napisać żeby ludize z tego forum nie marnowali czasu na tą firme, ale nikomu nie zabraniam :-P - Dori - 04-02-2008 16:12 dobije 20 $ to ci pokaże screena - Adas123 - 04-02-2008 20:00 Ziomek http://zarabiam.com/topics2/slashmysearch-vt679,15.htm#7239 ... Znajdź cos zanim zakładasz temat, i zoabcz moje posty, też mozesz zobaczyć screena z kwotą 20$ ... Ale ja chce żebys ty mi pokazał screena z wypłaty na paypalu a nie samej kwoty na SMS - Dori - 05-02-2008 00:00 Cytat:> When do I get paid?Czytaj czasem FAQ mistrzu :-) SlashMySearch - Klin - 27-06-2015 18:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |