Dział tylko o buxach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Dział tylko o buxach (/Temat-Dzial-tylko-o-buxach-20788) |
Dział tylko o buxach - Pakula - 20-01-2008 11:32 Jak dla mnie to w ogóle na tym forum o buxach już nie powinno się pisać, ponieważ z dnia na dzień ich przybywa i tylko robi się harmider. Gdy ktoś w temacie pisze o firmie bux to ja już nawet nie czytam, a to idzie na moją niekorzyść, bo mam troche przez to tematów nieprzeczytanych Wchodząc na forum, co pare dni pisze w dziale Oferty ---> Zapis za Zapis ---> np. zapis w zamian za bux.to (Takich tematów powstaje od groma. Mi się nie uśmiecha ich czytać i Wam chyba też) Chciałbym zarabiać w czymś innym niż w buxach :roll: Zróbmy może osobny dział tylko o buxach i tam umieśćmy Oferty itd... - mjs17 - 20-01-2008 12:19 buxy teraz są najbardziej popularne i jak narazie mało jest innych pomysłów ze strony adminów a to dlatego ze admini mają większą szanse na sukces - tomciozet - 20-01-2008 12:48 Myślę, że nie ma sensu tworzyć działu o bux'ach, bo wyglądałby on prawie identycznie, jak obecnie "get-paid". ;-) :-> Dział tylko o buxach - Kilol - 11-03-2011 01:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |