Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Megabarre - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Megabarre (/Temat-Megabarre-20675)

Strony: 1 2

Megabarre - Iriadore - 10-01-2008 20:27

Megabarre- francuski surfbar, szubki zarobek, dużo linków do klikania, parę gier.

trzy poziomy poleconych
1 poziom - 50%
2 poziom - 25%
3 poziom - 10%
Punkty zdobywamy poprzez wyświetlanie banerka oraz strefę PTC
Punkty przeliczane są na kasę na drugi dzień.
Przelicznik 1000pkt to około 11.5 Eurocenta.
Minimum do wypłaty 15E płatne na Pay-pal.
Surbar można nałożyć na inne. Ecbarre

Jeśli możecie rejestrujcie się tu:
http://mega-barre.com/index.php?referer=1880
klikamy w "inscription" dalej rejestrujemy się, logujemy i ściągamy surfbar w pierwszej sekcji w menu "Télécharger la barre"
UWAGA! surfbara się nie instaluje!!

Sam używam kilku surfbarów min. Megabarre i EcBarre i wychodzę na tym nadspodziewanie dobrze.

- Pakula - 14-01-2008 15:13

Co ile sekund naliczane są punkty ? Ile godzin trzeba czekać aby uzbierać 1000 pkt ?

- zaglebiak - 14-01-2008 15:52

przewaznie w takich surfbarach potrzeba całego dnia aby miec te 1000 pkt

- Iriadore - 14-01-2008 16:10

dziennie wyrabiam ok. 1200 pkt no ale mam go włączonego gdzieś tak 12h, w megabarre pkt zdobywa się głównie na bannerach, ale już tak w EcBarre na samym banerze dziennie mozna i 1,5k wyrobić.

- cinyrk - 16-01-2008 21:06

Zapisałbym się jako Twój polecony Iriadore, szczególnie jeżeli tego bara można nakładać na inne, ale nie mogą się zarejstrować, ciągle wyskakuje że źle przepisałem tekst z obrazka a przecież widzę że dobrze, a do tego za każdym razem musze ponownie wpisywać swoje dane. Jakaś rada?

Edit: Dobra, już zapisałem się, ale chyba jednak podziękuję - za dużo z tym zabawy.

- Iriadore - 17-01-2008 10:33

możesz klikać reklamy, otworzyć wszystkie naraz i juz:-) możesz tak kilka razy dziennie, z tego wyciagniesz troszkę a surfbar, wpisujesz tylko kod na poczatku i już.
A jeśli megabarre ci sie nie podoba spróbuj EcBarre (patrz sygna) prosty i sie nie nudzi ze wzgledu na gry:-)

- cinyrk - 17-01-2008 15:17

Kurde, wychodziłem z założenia że z żabojadami interesów nie będę robił.. :-P ale ok później obaczę ten ECbarre.

- Iriadore - 17-01-2008 18:55

Obacz a nuż się spodoba, dla mnie surfbary są świetnym sposobem zarobku. Odpalam barry, klikam pare bannerów, czasami wygram w 3 karty Big Grin i już. Francuskie firmy są w 99% wypłacalne więc nie mam się co martwić. Czasami wpadnie jakiś ref to się ciesze i tyle:-)

- Iriadore - 27-01-2008 15:21

Pragnę zawiadomić, że firma płaci, w ciągu 96h dostałem wypłatę na PP.

- moody - 27-01-2008 15:38

Cos mnie dziwi- skoro tam "idziesz" w bary to dlaczego nie masz eurobarre??? To chyba najsłynniejszy nie?