Bux.to - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Bux.to (/Temat-Bux-to-20664) |
Bux.to - Pablobo - 09-01-2008 21:56 Elo Co sądzicie o tej firmie? Czy jest wypłacalna? Słyszalem ze na wyplate trzeba czekać 2 mies. jak już wypłacą... Ktoś moze juz osiągnął minium? Czy wg. was opłaca sie kupić 15 poleconych za 16$, a moze ktos tu juz tak robił i jest nie zadowolony / zadowolony? Wypowiedcie się :-D Pozdrawiam!! :mrgreen: - tomciozet - 09-01-2008 22:02 1) temat już był; 2) na wypłatę czeka się ostatnio... 3 miesiące... 3) wiele osób osiągnęło już minimum; 4) 15 poleconych kosztuje 17$; Ja ich sobie kupiłem miesiąc temu i czekam na nich do dziś... :-x Temat ląduje w koszu, gdy tylko przeczyta to kompetentny moderator. Nie powtarzaj tematu, który już był!! 8-) - Pablobo - 09-01-2008 22:04 Sorry nie widzialem Dzieki za uświadomienie mnie... Już raczej nie kupie poleconych... Bux.to - Kilol - 11-03-2011 01:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |