![]() |
[Rozwiązane]Zakładka Play - nie ładuję się player - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Zakładka Play - nie ładuję się player (/Temat-Rozwiazane-Zakladka-Play-nie-laduje-sie-player-2061) |
[Rozwiązane]Zakładka Play - nie ładuję się player - kura - 22-02-2010 11:30 Witam Udało mi się dzisiaj obejrzeć tylko 1 filmik z nowej zakładki play. a gdy chce obejrzeć kolejny nie wczytuje mi się player, mam czarne tło... czy tak ma być, można dziennie obejrzeć tylko 1 film czy coś jest nie tak, sprawdzałem na IE i na Mozilli... scr z mozilli ![]() RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - Kilol - 22-02-2010 11:39 Miałem przed chwilą ten sam problem. Spróbuj zainstalować opere. Mi to pomogło. RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - kura - 22-02-2010 12:05 Niestety instalacja opery nie pomogła -.- zainstalowałem też na nowo adobe flash player bo na tym opiera się ten odtw. też bez zmian... ;/ RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - Daminn - 22-02-2010 16:29 Trzeba trochę poczekać zanim się załaduje. Mam tak samo. RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - wahuu - 22-02-2010 19:01 Polecam instalacje javy. @edit Używam mozilli Jednak java nie wystarcza. Sam mam zainstalowane większość możliwych wtyczek i nie działa. W pracy siedziałem również na mozilli a jednak działało. Jak rozkminie problem to napiszę. RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - matttti0 - 22-02-2010 19:25 ja z kolei mam inny problem. Filmy wczytuja sie przez jakies 30 min! Mam 2 MB od neostrady i to mnie wkurza, mozna to jakos przyspieszyc i czy u was tez to sie dzieje?? RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - kura - 22-02-2010 19:27 przypuszczam ze jeszcze nie dopracowali tego panowie z lockerz i zawartosc zakładki play przez jakiś czas będzie nam utrudniać życie RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - matttti0 - 22-02-2010 20:01 czyli u was to samo... ehh... a myslalem ze sobie nabije troche punktow do najblizszego restoka, a tak to trudno. moze na psp sie zalapie ![]() RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - kura - 22-02-2010 21:49 udało mi się odtworzyć kolejny film... całkiem przypadkowo ^^ normalnie wł. film (klikając na miniaturę) miałem cały czas tak jak na scr który jest w 1 poscie ktoś mnie zawołał z domowników no i jak wróciłem usłyszałem jakieś gadanie z głośników ^^ okazało się że film się załadował o dziwo -.- jeśli przy każdym filmie mamy czekać nie wiadomo ile to po prostu zal.pl i porazka.com ;p RE: Zakładka Play - nie ładuję się player - wahuu - 22-02-2010 22:03 Tak jak mówiłem, odpiszę jak znajdę powód. ![]() U mnie powodem nie odtwarzania filmów był firewall. Polecam ustawić wyjątek na lockerz.com |