Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
nieaktualne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271)
+---- Wątek: nieaktualne (/Temat-nieaktualne-20465)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

nieaktualne - BizNET - 15-12-2007 19:23

nieaktualne

- tomciozet - 15-12-2007 19:34

Ja nie mam nic przeciwko tym reklamom. Zgadzam się również z tym, że 50%
powinno zostać podzielone wśród najaktywniejszych użytkowników. :mrgreen: :-P

- mjs17 - 15-12-2007 20:28

ja powiem tak dobry pomysł ale z tym podzieleniem to szkoda mówić bo jak zaraz się zrobi niewiadomo ile osób aktywnych to po pierwsze będą pisane wogóle nic nie wnoszące posty a po drugie jak naprawdę będzie duża cześć osób się udzielać to będą marne grosze a co za tym idzie admin będzie musiał siedzieć i wypłatać niskie sumy a co jeszcze z tym idzie sporo straty czasu .

Wydaje mi się za lepsze rozwiązanie będzie zorganizować jakiś konkurs za te pieniądze niż dzieli na niewiadomo ile userów takie jest moje zdanie oczywiście każdy ma prawo do wypowiedzi :mrgreen:

- mjs17 - 15-12-2007 20:31

a ja zaznaczam NIE ale to tylko moje zdanie : :-P

- tomciozet - 15-12-2007 20:33

mjs17 napisał(a):a ja zaznaczam NIE ale to tylko moje zdanie : :-P

Ale mogłeś ten tekst dorzucić do posta, który napisałeś 3 minuty wcześniej. :-P

- BizNET - 15-12-2007 20:46

Cytat:Wydaje mi się za lepsze rozwiązanie będzie zorganizować jakiś konkurs za te pieniądze niż dzieli na niewiadomo ile userów takie jest moje zdanie oczywiście każdy ma prawo do wypowiedzi :mrgreen:

Dobry pomysł!

Co do rozdzielenia pieniędzy to właśnie nie powiedziałem do końca że dla aktywnych i koniec... Możemy zrobić tak że dostaje je 3 najaktywniejszych uczestników, takich którzy piszą na temat (nie spamują)

-Możemy również zrobić tak jak mówił msj17 że będzie jakiś konkurs co miesiąc...

- Albo poprostu między najaktywniejszymi i najsympatyczniejszymi użytkownikami wylosuje się zwycięzcę...

- lub może jeszcze inne pomysły?... :mrgreen:

- BloodAngels - 15-12-2007 20:48

No dokladnie ....ale kasa sie przyda.......

- BizNET - 15-12-2007 20:51

Możemy też wylosowywać zwycięzcę za pomocą różnych gier online :-D (pomysł nasunął mi tomciozet)

- tomciozet - 15-12-2007 21:05

BizNET napisał(a):Możemy też wylosowywać zwycięzcę za pomocą różnych gier online (pomysł nasunął mi tomciozet)
He, he, dobre. :mrgreen: Podoba mi się. Każdy będzie miał równe szanse. :-D

- mjs17 - 15-12-2007 21:46

o też jestem za takim czymś poprostu zrobić jakieś zabawy aby jeszcze dodatkowo zachęcić userów do aktywności zabawy itd...