Ile jesteś w stanie, zainwestować w jakiś płatny p - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ile jesteś w stanie, zainwestować w jakiś płatny p (/Temat-Ile-jestes-w-stanie-zainwestowac-w-jakis-platny-p-20446) |
Ile jesteś w stanie, zainwestować w jakiś płatny program? - tomciozet - 11-12-2007 22:12 Liczę na dużą aktywność w wypełnianiu ankiety. ;-) Jeśłi wybierzecie opcję: "nic, nie zamierzam inwestować", to proszę o uzasadnienie. ;-) - BizNET - 11-12-2007 22:34 Zaznaczyłem "11-30 euro" ponieważ nigdy nie zakładam że pieniądze wrócą do mnie... Jeśli już to wpłacał bym na początku mniej, później z czasem wpłacał bym coraz więcej do tą d aż inwestował bym wszystkie zarobione na danym programie pieniądze. Ponieważ nawet gdybym później stracił to nie było by szkoda bo i tak to są zarobione :-D mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodziło (nie wyraźnie to wytłumaczyłem :-P ) - mjs17 - 11-12-2007 22:38 a ja zaznaczam nic ponieważ za duże ryzyko :-) - tomciozet - 11-12-2007 22:47 BizNET napisał(a):mam nadzieję że zrozumiecie o co mi chodziło Ja rozumiem, bo to zresztą jedna z głównych zasad skutecznego inwestowania. :-D mjs17 napisał(a):a ja zaznaczam nic ponieważ za duże ryzyko :-)Ryzyko jest wręcz minimalne. Owe programy trwają ponad 2 lata. 8-) Aczkolwiek ryzyko samo w sobie (przynajmniej czysto teoretycznie) istnieje. ;-) - BloodAngels - 12-12-2007 13:51 Ja do 10 Euro ......... Pozniej z czasem moze wiecej......... - Maciekorzysz - 13-12-2007 11:52 Narazie nic nie inwestuje bo ja początkujący =) - tomciozet - 14-12-2007 20:04 Maciekorzysz napisał(a):Narazie nic nie inwestuje bo ja początkujący =) To akurat nie ma znaczenia. ;-) Ile jesteś w stanie, zainwestować w jakiś płatny p - Kilol - 11-03-2011 01:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |