polskirockefeller.szybkiserwer.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: polskirockefeller.szybkiserwer.pl (/Temat-polskirockefeller-szybkiserwer-pl-20440) |
polskirockefeller.szybkiserwer.pl - asika11 - 10-12-2007 11:34 Przeczytałam wszystkie tematy Get-Paid nic nie było o tej firmie. Stracisz na tej stronie około 4 min, można otwierać wszystkie strony na raz, prócz jednej którą można sobie zostawić na koniec (Oferty banków) - Minimum wypłaty : 20 PLN (zwykły) - Minimum wypłaty: 2 PLN (premiowany) - Bezpłatne uczestnictwo - Płacimy za czytanie maili i klikanie w banery - Płatne maile 0,3gr - 4gr - Płatne linki 0,3gr - 4gr - Punktowe maile 1 - 15pkt - Punktowe linki 1 - 10pkt - 4 poziomy poleconych (10-5-2-30%) - Liczne konkursy - Bonus za zapis 1zl - Losowe wypłaty - 100 poleconych - 4zl - Wypłaty na polskie banki i przekazem pocztowym - PolskiRockefeller nie pobiera prowizji za przelewy bankowe przy wypłatach Zapraszam do zapisów :-) http://polskirockefeller.szybkiserwer.pl/index.php?affiliate=254 - BizNET - 10-12-2007 15:33 Hmmm troszkę spore minimum jak na te czasy. PS. Admin nawet nie kupił domenki... co źle świadczy o firmie :-x - tomciozet - 10-12-2007 15:40 Raczej nic poważnego, albo admin sknera. - asika11 - 10-12-2007 21:48 Może minimum spore, ale będąc dużo dłużej na Sejfiku czy Skarbonce bez poleconych, na Polskimrokefelerze mam większą gotówkę :-) mimo, że też bez poleconych - tomciozet - 10-12-2007 21:55 asika11 napisał(a):Może minimum spore, ale będąc dużo dłużej na Sejfiku czy Skarbonce bez poleconych, na Polskimrokefelerze mam większą gotówkę mimo, że też bez poleconych No, cóż, powodzenia. :-) asika11 napisał(a):100 poleconych - 4zl Ha, ha. Dla firmy - rewelacja, dla użytkownika - beznadzieja. - asika11 - 12-12-2007 12:12 tomciozet napisał(a):asika11 napisał(a):Może minimum spore, ale będąc dużo dłużej na Sejfiku czy Skarbonce bez poleconych, na Polskimrokefelerze mam większą gotówkę mimo, że też bez poleconych Masz 4 zł premii za 100 poleconych. A tak jak w każdej firmie, są cztery poziomy poleconych. polskirockefeller.szybkiserwer.pl - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |