Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gómez PEER - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Gómez PEER (/Temat-Gomez-PEER-20434)

Strony: 1 2

Gómez PEER - necrom - 09-12-2007 13:18

Gómez PEER-Jest to firma zajmująca się badaniem przepustowości Internetu. Wprowadziła ona dla swoich użytkowników program, który łączy się z serwerem, pobiera dane, a potem je odsyła. Zarobki z Gómez Peer mogą być różne zważywszy na to, że firma potrzebuje ludzi z określonych regionów, w których chce badać sprawność Internetu. Firma płaci nam za udostępnienie swojego łącza do badania sprawności Internetu. Nasz średni dzienny zarobek będzie wynosił około 5¢ jeśli będziemy mieli program włączony dwie godziny dziennie. Ponadto, dostajemy dodatkowo 1¢ za każde przepracowane 20 minut, jednak zależy to od tego, czy firma jest zainteresowana badaniem przepustowości łącza w Twoim regionie.Za poleconego dostajemy od 1$ do 5$.
Serdecznie zapraszam do uczestnictwa, a o to link do rejestracji:

Zarejestruj Się!!

- tomciozet - 09-12-2007 14:40

Mam nadzieję, że to coś poważnego...

- necrom - 09-12-2007 17:59

Chciałbym dodać, że przez jakiś czas się posiada status "Pending" gdzieś tak w ciągu 1 tygodnia powinien zamienić na "Active" w tym czasie dostaje się pełne wynagrodzenie... Tongue

- tomciozet - 09-12-2007 18:11

Nie wiem, czy zauważyłeś, ale zapisałem się pod Tobą. Ile za to dostaniesz 1$, czy 5$??

- necrom - 09-12-2007 18:50

Dostanę dopiero jak zmienisz się z Pending na Active. ;]
Z jakieś 3$ Tongue
OFFTOPIC
Poleć mi w jakim serwisie mam się zapisać pod Tobą. Big Grin

- tomciozet - 09-12-2007 19:04

Mi najbardziej pasuje bux.to, ale widzę, że jesteś tam już zarejestrowany... Undecided

- necrom - 09-12-2007 19:09

A fast4mails może być?? :roll:

- tomciozet - 10-12-2007 09:01

Hm, w porównaniu z Gomez, ja nie dostanę praktycznie nic za Twój zapis, ale ok. :->

- necrom - 10-12-2007 16:09

Już zmienił mi się status na "Active" i dostałem za Ciebie 2$.Big Grin

EDIT:
Czekam na maila aktywującego z fast4mails....

- zbigi20 - 10-12-2007 17:49

Też tam jestem i rewelacji to tu żadnej nie ma jestem 3 mies. i mam 1,60$ no może byłoby lepiej ale poprzez klikanie często łącze jest zapchne, dobre i to bo się nic nie robi, no ale majątku tu nie będzie pozdrawiam.