Testy IQ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Testy IQ (/Temat-Testy-IQ-20408) |
Testy IQ - tomciozet - 04-12-2007 20:02 Kasa za rozwiązywanie i polecanie testów na inteligencję. REJESTRACJA Wysokość Twojej prowizji: 1.6 PLN Z każdej płatności od osoby odiwedzajacej, która przejdzie przez Twój odnośnik dostaniesz udział 1.6 PLN. Wysokość Twojej prowizji referencyjnej: 0.56 PLN Za każdego płatnika, który przejdzie przez odnośnik dealera, który został włączony do systemu za pośrednictwem Twojego propagowania, dostaniesz udział 0.56 PLN. Minimum do wypłaty: około 80zł Płatność: przelew, przekaz pocztowy, MB Opłata za przelew lub przekaz: 20zł Opłata za MB: 4zł ZAPRASZAM :mrgreen: - BizNET - 04-12-2007 20:39 Wątpię żeby płacili... ale mogę się mylić... Spróbuję poszukać jakichś informacji na ten temat w necie... jak coś dam znać - tomciozet - 04-12-2007 20:46 Ok, będę wdzięczny. Dopiero dziś się o tym dowiedziałem. - Bati_919 - 28-07-2008 19:46 Jak chcecie to sie smiejcie, mojemu kumplowi wyplacili 2.5k [ dwa i pół tysiąca polskich złotych], a moja wyplata na 172pln jest już w drodze ;] A Wy sie smiejcie :-P Testy IQ - Admin - 11-02-2012 11:26 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |