Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Hawieho.com świetny niem. serwis, bardzo dobre przelicz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Hawieho.com świetny niem. serwis, bardzo dobre przelicz (/Temat-Hawieho-com-swietny-niem-serwis-bardzo-dobre-przelicz-20391)

Hawieho.com świetny niem. serwis, bardzo dobre przeliczki - zbigi20 - 30-11-2007 13:11

świetny serwis do zarabiania.
Jestem tu od niedawna dla próby wyklikałem przez 3 tyg. same emaile i po przeliczeniu 2,40 euro, dla mnie rewelacja.
Wypłata na paypal od 5 euro.
Poleceni 11 poziomów, 1=12%

ZARABIANIE
emaile: 1-25 punktów, (uwaga na jeden minusowy -500) punktów jak się nie zna języka wszystkie emalie można wyklikać na stronie tak robię ja, widzę gdzie jest minusowy.

Reszta to zakładki z bannerami o różnej punktacji.

Czy wypłacają tego jeszcze nie wiem, bo nie uzbierałem minimum zakładam że tak system zrzesza kilka tys. użytkowników a w dziale mitglieder napisano ile już wypłacono.

zwróćcie uwagę jakie sumy proponują za poleconych trwa konkurs, kończy się w poniedziałek na zielone świątki.
Zanim pieniądze jak pisze zostaną wypłacone, poleceni zostaną najpierw sprawdzeni i policzeni czy są aktywni.
System wygląda na solidny podaje datę ostatniej wypłaty a także jaką sumę wypłacono.

Refrally - Preise:

Platz 1 1500 €
Platz 2 1000 €
Platz 3 500 €
Platz 4 250 €
Platz 5 125 €
Platz 6 100 €
Platz 7 90 €
Platz 8 80 €
Platz 9 70 €
Platz 10 60 €
Platz 11-15 30 €
Platz 16-20 15 €

oto link: Hawieho.com

Anmelden w ramce mitglieder (członkowie) a nie sposor.

Aha przy rejestracji nie ma wyboru polen można wstawić schweiz jestem już prawie miesiąc nic się nie dzieje.

- zbigi20 - 20-12-2007 15:13

Przepraszam że nie edytuję, ale nikt by nie zwrócił na to uwagi.
Panowie co sądzicie o tych liczbach, czy to możliwe? Serwis wygląda na rzetelny.

- tomciozet - 20-12-2007 15:29

O, kurde, nie spotkałem się z takimi wysokimi nagrodami za refrally. :shock: Podejrzane.

- zbigi20 - 20-12-2007 16:15

Serwis o tyle ciekawy że regularnie zmienia się suma wypłat podana jest data i ponad 3000 userów, sam nie wiem co o tym sądzić ale ja klikam w tym serwisie przeliczniki też są ciekawe.
Niedługo chyba będę miał na wypłatę to dam znać czy wypłacili.

- zbigi20 - 02-01-2008 17:56

przepraszam że nie edytuje
Hawieho to super serwis, przy średnim klikaniu 14500 punktów warte było w tym miesiącu 6,50 euro.
Miałem ponad 2 i już zleciłem wypłatę. Pozdrawiam

- Maciekorzysz - 02-01-2008 17:58

ciekawe czy wypłacą dla obcokrajowca :-)

- zbigi20 - 02-01-2008 21:10

jeżeli system wypłacalny a wszystko wygląda że tak to nie widzę problemów, ja jestem w większości takich serwisów i to nawet tam gdzie nie ma w opcji polski a tu chyba było polen.

Hawieho.com świetny niem. serwis, bardzo dobre przelicz - Killer - 28-02-2012 07:55

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.