Prawdziwa kasa !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Hide Kosz (/Forum-Hide-Kosz-271) +---- Wątek: Prawdziwa kasa !! (/Temat-Prawdziwa-kasa-20334) |
Prawdziwa kasa !! - mateq - 12-11-2007 16:51 Chcesz w końcu zacząć zarabiać? Masz dosyć tego ze nie masz kasy na kupno nowego telefonu lub nawet na drobne wydatki? Chcesz zarobić kilka dolarów? WEJDZ TU : ZARABIAJ - BizNET - 12-11-2007 17:53 Hmmm to samo co w poprzednim temacie ci napisałem... A propo google adsense to nie radzę tam wchodzić. To są oszuści!!! Przekonałem się na własnej skórze; Pierwszym razem wypłaciłem z tamtąd 900zł i tak mnie to zmotywowało że reklamowałem swoje www itd żeby google mi zapłacili jak najwięcej... No i miałem już ponad 1040$ i przychodzi mail że sam sobie w reklamy klikam. Myślałem że białej gorączki dostanę jak to zobaczyłem zwłaszcza że ktoś zarzuca mi coś czego nie miało miejsca! Otórz sprawdziłem na różnych forach i podobno to jest ich taktyka. Nawet maila zawsze tego samego wysyłają bez względu na popełnione czyny Jednym słowem bardzo sie zawiodłem i nie polecam :cry: Ostatnio mam z tego powodu załamkę :-( - Bakuss - 20-03-2008 01:36 Ty stary ten link nie działa :!: :!: :!: :!: :-P :-P :-P - dachu1414 - 20-03-2008 13:46 No własnie nie działa :mrgreen: Prawdziwa kasa !! - Killer - 11-03-2011 01:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |