Sprawdzone, uczciwe a co najwżniejsze wypłacalne firmy PTC! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Sprawdzone, uczciwe a co najwżniejsze wypłacalne firmy PTC! (/Temat-Sprawdzone-uczciwe-a-co-najwzniejsze-wyplacalne-firmy-PTC-20304) |
Sprawdzone, uczciwe a co najwżniejsze wypłacalne firmy PTC! - vere - 04-11-2007 17:27 Witam! Przedstawiam stronkę z uczciwymi firmami z których na pewno otrzymasz zarobione pieniądze! Serwis firm PTC Sprawdź sam!!! Pozdro! Ps. Podaje wam linka do stronki z tymi firmami, ponieważ tam jest wszystko wytłumaczone co i jak i myślę, że to będzie lepsze niż opisywanie tych firm bezpośrednio na forum 8-) - BizNET - 04-11-2007 17:51 Cytat:i myślę, że to będzie lepsze niż opisywanie tych firm bezpośrednio na forum 8-) Źle myślisz... Ten temat możesz napisać sobie w dziale "Spam" a jeśli chcesz reklamować daną firmę to każdą opisz osobno w nowym temacie Pozdrawiam - sarna - 04-11-2007 18:07 Jak mniemam jest to twoja strona.... Kiepska.... Oprawa graficzna taka se no i menu strasznie ubogie.... Ja pracuje nad nową odsłoną swojej :mrgreen: Będzie śliczna.... :-P :-P ;-) - vere - 04-11-2007 18:12 ok, rozumiem więc umieszczę każda firmę oddzielnie :-P Stronka jak na razie w budowie :-P 8-) |