Loteria Del Mundo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Loteria Del Mundo (/Temat-Loteria-Del-Mundo-20151) |
Loteria Del Mundo - tomciozet - 25-09-2007 21:50 Lubicie grać w Lotka? To coś dla was. Coś na zasadzie Dużego Lotka. Losowania we wtorki i piątki. Pierwszy kupon kosztuje 21$ lub 21âŹ. Każdy następny 10 $/âŹ. Jeśli wpłacisz $ to zarabiasz $, jeśli âŹ, to oczywiście w âŹ. :-D Dostajecie 10 $/⏠za każdego bezpośredniego poleconego, który zakupi tu (pierwszy los). Za każdy następny kupon nabyty przez waszego refa otrzymujecie 0,50$/âŹ. Gra się tak długo, aż się wygra. Ja potrzebowałem na to kilka miesięcy. Za "trójkę" jest zwrot wkładu, za "czwórkę" 30$/âŹ, za "piątkę" 2300 $/âŹ! Za "szóstkę" 40000! Na cukierki chyba wystarczy. :lol: ZAPRASZAM DO REJESTRACJI! :-) W(y)płaty przez e-gold lub GESPiR. PS Dziś wygrałem 10âŹ, ale wziąłem za to kolejny kupon. :mrgreen: Loteria Del Mundo - piotrekprorok - 18-09-2015 09:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |