Mój własny, świetny program partnerski :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój własny, świetny program partnerski :D (/Temat-Moj-wlasny-swietny-program-partnerski-D-20114) Strony: 1 2 |
Mój własny, świetny program partnerski :D - tomciozet - 21-09-2007 10:24 Będę się streszczał. Jestem świeżo upieczonym nauczucielem języka niemieckiego. (NIE pracuję w tym zawodzie, niestety...) Wpadłem na genialny pomysł, że stworzę w sieci swój własny "program", dający możliwość dodatkowego zarobku każdemu z was. A teraz do rzeczy... Oto moja propozycja: Ktoś, ktokolwiek zainteresowany daje mi zlecenie - tłumaczenie tekstu (z niemieckiego na polski i odwrotnie), ja ten tekst tłumaczę na konkretnie ustalony termin. Oczywiście pobieram za to opłatę. Wysokość tej opłaty zależałaby od ilości stron do tłumaczenia. Wasze zadanie - werbować ludzi, którzy będą chcieli coś przetłumaczyć. Moje zadanie - przetłumaczyć "te" teksty i wam zapłacić za poleconego. Zaznaczam, że za poleconego dostajecie kasę za każdym razem, gdy ten zleci mi coś do tłumaczenia. Poziom zaawansowania (tekstów do tłumaczenia): podstawówka, gimnazjum, szkoła średnia, matura. Nie myślałem jeszcze konkretnie nad cennikiem, bo może wy, forumowicze mi w tym pomożecie. A oto cennik waszych prowizji: 1 - 2 strony - 10%, 3 - 4 strony - 12,5% 5 i więcej - 15%!! Rodzaj czcionki: Arial, rozmiar: 12. Szerokość marginesu - standardowa (we Free Office). Tłumaczę teksty szkolne i nie tylko. Ale bez szczególnie wyszukanego, technicznego słownictwa. Czekam na waszą ocenę tego pomysłu i wasze propozycje. - luki8383 - 21-09-2007 19:15 pomysł dobry ;-) ale według mnie mało ludzi z niego skorzysta... :-| jednak jeśli takowego znajdę to będę wiedział już gdzie go kierować ;-) co do cennika to nie mam pomysłu :-P - tomciozet - 21-09-2007 19:18 luki8383 napisał(a):pomysł dobry ale według mnie mało ludzi z niego skorzysta... jednak jeśli takowego znajdę to będę wiedział już gdzie go kierować Będę dźwięczny. ;-) Ale masz rację. Chętnych póki co, mało. :-( - luki8383 - 21-09-2007 21:32 Masz może uprawnienia tłumacza przysięgłego? To by wiele ułatwiło... Może powinieneś zrobić stronę, albo bloga o sobie i Twoim pomyśle? O tłumaczeniu? Łatwiej by Ci było zdobyć chętnych... Przynajmniej takie jest moje zdanie :-P - tomciozet - 01-01-2008 22:15 Cena za przetłumaczenie 1-2 stron: 14zł / stronę; prowizja dla polecającego: 10,0%; 3-4 strony: 12zł / stronę; prowizja dla polecającego: 11%; 5 stron i więcej: 11zł / stronę; prowizja: 12%! Minimum do wypłaty: 3,01zł Zapraszam do promowania. :-D - Pablobo - 16-01-2008 11:04 Ja tam tomcio będe ludzi kierował do ciebie i nie chce żadnych pieniędzy :mrgreen: Duzo mi pomogłeś więc możesz na mnie liczyć 100% fREE :mrgreen: Pozdro' - tomciozet - 16-01-2008 11:56 Warunki są identyczne dla wszystkich, więc dotyczą również Ciebie. :-> A jeśli Ci w czymś szczególnie pomogłem, to możesz to opisać w komentarzach. No, chyba, że już to zrobiłeś. ;-) 8-) - Bakuss - 20-03-2008 22:41 No nie wiem czy to wypali :roll: :roll: - Pawel1178 - 21-03-2008 09:03 ale odkop stary :roll: :evil: :evil: - tomciozet - 25-03-2008 02:21 bakus napisał(a):No nie wiem czy to wypali A ja wiem, że wypaliło. PS Zmniejszyłem stawki za strony. :-D |