WAP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: WAP (/Temat-WAP-20104) |
WAP - tomciozet - 20-09-2007 13:28 Oto pierwszy z programów, który chciałbym (jak na razie dość skrótowo) zaprezentować... Są inne, chyba nawet jeszcze lepsze programy, ale swoją przygodę z zarabianiem pieniędzy zacząłem właśnie w tym programie, dlatego od niego zacznę... Myślę, że dobrym pomysłem będzie przedstawienie go na zasadzie pytań i odpowiedzi, co pozwoli nam choć w niewielkim stopniu zadawania tych pytań w przyszłości, dzięki czemu zaoszczędzimy czas, który możemy przeznaczyć na co innego. :-) Zaczynamy: 1. pyt.: ile można zarobić w WAPie? odp.: Dzienny zarobek to 1% Twojego własnego wkładu, np. inwestujesz 90 Euro, do tego otrzymujesz 10 Euro bonusu. Masz więc łącznie 100 Euro. Teraz z tych 100 Euro otrzymujesz codziennie 1% łącznego wkładu, a więc w tym przypadku 1 Euro dziennie, co daje nam 30 Euro miesięcznie, a 365 Euro w ciągu roku. Co oznacza, że w ciągu roku zarobisz na czysto 275 Euro: 365 (zarobek) minus 90 (Twój wkład własny) = 275 Stąd wniosek, że Twój roczny zarobek w przeliczeniu na złotówki to w tym przypadku ok 1000zł. A przecież można zainwestować więcej (lub mniej) pieniędzy. Wówczas Twój zarobek będzie odpowiednio wyższy lub niższy. Ja osobiście "wsadziłem" w ten interes 400 Euro, co oznacza, że miesięcznie zarabiam 120 Euro (30 razy 4 E). 2. pyt.: W jaki sposób się zarabia? odp.: Zarabiasz na oglądaniu reklam (autosurf) po zalogowaniu się na stronie: http://www.wap.meisterjodas.com/?ref=4872 Żeby zarobić, musimy obejrzeć minimum 5 stron dziennie, co zajmie nam ok. 2 minut dziennie każdego dnia. ALE UWAGA: Zarabiamy tylko w tych dniach, w których faktycznie surfujemy! 3. pyt.: Kiedy dostanę swoją wypłate? odp.: Pieniądze wypłacane są zawsze między 20. a 30. dniem następnego miesiąca, tzn, że np. pieniądze za styczeń otrzymamy między 20. a 28 lutego. Chęć oraz wysokość wypłaty należy zgłosić webmasterowi (między 1. a 10. dniem następnego miesiąca). 4. pyt.: Jakie jest minimum do wypłaty? odp.: Minimum to 25 Euro, co jest łatwe do osiągnięcia przy własnej inwestycji w wysokości co najmniej 85 Euro. 5. pyt.: Czy otrzymuję coś za swoich poleconych? odp: Tak, ale tylko punkty, które możemy wykorzystać na promocje swoich stron internetowych. - BloodAngels - 28-09-2007 12:43 A MAM PYTANKO JAKIE JEST MINIMUM WPLATY ??? - tomciozet - 28-09-2007 12:52 10⏠+ 10⏠bonusu przy pierwszej wpłacie. :mrgreen: - xexer - 01-11-2007 11:02 A WAP to jest jakiś skrót? Jaka firma organizuje ten program? Czy można gdzieś sprawdzić że ta firma naprawdę istnieje np. w jakiś rejestrach? Czy to jest polski program/firma? Czy zdarzyło Ci się że nie dostałeś wypłaty, albo może znasz kogoś kto na tym stracił? - tomciozet - 01-11-2007 22:47 xexer napisał(a):A WAP to jest jakiś skrót? World Aktion Power. xexer napisał(a):Jaka firma organizuje ten program? MPE - MoneyPay-Europe. Aktualnie bank ten kasuje wszystkie konta i wypłaca całą kasę zarejestrowanym użytkownikom. Po wykasowaniu wszystkich kont powstanie nowy, prostszy projekt. xexer napisał(a):Czy można gdzieś sprawdzić że ta firma naprawdę istnieje np. w jakiś rejestrach?Nie wiem. Sprawdź na stronie WAP-u "Impressum" i na podstawie tego możesz szukać. xexer napisał(a):Czy zdarzyło Ci się że nie dostałeś wypłaty, albo może znasz kogoś kto na tym stracił?Nie znam nikogo, kto by na tym stracił. Dopóki program istnieje, dopóty będzie wypłacał. Powstał / ruszył we wrześniu 2005. Polecam również temat: "Eurosurf". :mrgreen: Czy to jest polski program/firma? Niemiecki program. - tomciozet - 03-12-2007 10:37 Wpłaty na program wstrzymane do odwołania. Przypuszczam, że do stycznia... :-( - Pablobo - 14-01-2008 18:06 Wpłaty znów działają? Kto wie może sie zapisze :mrgreen: - tomciozet - 14-01-2008 18:09 Tylko musisz być pełnoletni... W razie czego, zapisz się na rodzica. 8-) - BizNET - 25-01-2008 18:54 Polecam.. Tomcio wie co mówi ;-) Wap - Killer - 28-02-2012 07:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |