Dodatkowe PTZ za Dailies ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dodatkowe PTZ za Dailies ! (/Temat-Dodatkowe-PTZ-za-Dailies-201) |
Dodatkowe PTZ za Dailies ! - skalarado - 02-12-2009 00:20 Witam wszystkich userów ! Chciałbym wam przedstawić pewny BUG na stronie Lockerz.com Prawdopodobnie korzystanie z tego błędu jest nielegalne, nie wiem czy Admin ten temat usunie czy nie (nie uwierze że nasz Admin z tego nie skorzysta lub też aktualnie z tego nie korzysta ) , ale i tak wam go przedstawię. Mianowice chodzi tu o kilkakrotne klikanie w button "SUBMIT" co daję za każdym kliknięciem więcej PTZ, ten bug nie zawsze wam zadziała oraz nie zawsze dostaniecie tyle PTZ ile razy klikniecie, po prostu raz on działa raz nie. W moim przypadku udało się 6/10x . Zawsze byłem ok. 8 PTZ w przód (posiadam status Z-List). Myślę że wam się uda. Pozdrawiam ! Uwaga ! Proszę potem nie osądzać mnie o to że przeze mnie dostaliście BANA czy cokolwiek innego ! ROBICIE TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ! RE: Dodatkowe PTZ za Dailies ! - buron - 02-12-2009 09:03 no to przy z-list niezle leci ptz ja tez korzystam z tego ale nie zawsze sie udaje ale gdybym mial z-list to bym naklikal ptz) RE: Dodatkowe PTZ za Dailies ! - Admin - 02-12-2009 11:04 usuwam bo to na pewno nie jest temat na PORADNIK ! osobiście tego nie używam wole mnieć "troche mniej" niż późnij mieć problemy i nic nie dostać. Dodatkowe PTZ za Dailies ! - Killer - 11-03-2011 00:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |