![]() |
Pytanie o umowę mBank - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pytanie o umowę mBank (/Temat-Pytanie-o-umowe-mBank-20045) |
Pytanie o umowę mBank - mikolaj90 - 25-01-2011 18:33 Założyłem konto w mBanku i zaciekawił mnie jeden z punktów w umowie, brzmi on następująco: 5.1. Posiadasz rachunku oświadcza, że w zakresie roszczeń mBanku wynikających z niniejszej Umowy dobrowolnie poddaje się egzekucji prowadzonej według przepisów Kodeksu postępowania cywilnego do wysokości 30 000 zł (trzydziestu tysięcy zł) obejmujących kwotę długu wraz z odsetkami oraz koszty sądowe i wszelakie inne koszty i wydatki niezbędne do celowego dochodzenia praw przez mBank. O co z tym chodzi ? RE: Pytanie o umowę mBank - Lubelak - 25-01-2011 18:45 Chodzi o to jakbyś Miał Mocny debet , to że poddajesz się dobrowolnie RE: Pytanie o umowę mBank - Mateusz5511 - 25-01-2011 18:54 też to mam ![]() |