![]() |
[LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* (/Temat-LFE-Wywiad-nr-9-D3S1DER1UM-20033) |
[LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Wojtas100 - 25-01-2011 15:53 ![]() Wojtas -Jesteś przedstawicielką płci pięknej. Na forum jest tylko kilka kobiet Skąd zainteresowanie Lockerz? D3S1DER1UM Zainteresowanie lockerz zaczęło się kilka lat temu. Były to początki lockerz. Pamiętam że nie byłam w tym tak obeznana jak teraz dlatego też długi czas nie korzystałam z serwisu. Kilka misiecy temu postanowiłam na nowo bawić się w to wszystko. Założyłam konto i tak do dziś próbuje swych sił. Wojtas -Jak trafiłaś na LFE i dalczego właśnie to forum. D3S1DER1UM Na forum trafiłam przypadkiem szukając w google strony na ten temat. Przez dłuższy czas zaglądałam na forum wkońcu postanowiłam się zarejestrować. Wojtas -D3S1DER1UM co kryje ten nick? D3S1DER1UM Nick wziął się z pewnej nuty Armina van Buurena "Desiderium 207" jako że jestem ogromną słuchaczką muzki trance od wielu lat, zapożyczyłam nick od tytułu. Wojtas -Co przykuło Twoją uwagę gdy pierwszy raz ujrzałaś LFE? D3S1DER1UM He he zwariowana ekipa xD. Wojtas -Jak oceniasz ekipę forum? D3S1DER1UM Przyznam szczerze że na internecie udzielałam się dobrych kilka lat. Od stron i for komórkowych po muzyczne i motoryzacyjne. Różne ekipy poznawałam ale tak specyficznej jeszcze nie xD. Zwariowani ludziska. Wojtas -Kto z nich najbardziej przypadł Ci do gustu? D3S1DER1UM Hmmm... admin? xD nie no miła z niego osóbka. Jest wiele osób które lubie na lfe. Ciężko wybrać jedną. Wojtas Jak wyobrażasz sobie Lockerz i LFE za kilka lat? D3S1DER1UM Myśle że serwisowi Lockerz nic nie grozi i będzie długo istnieć. Bardziej myśle że to ja już prędzej przestane się w to bawić. A jeśli chodzi o forum to szczerze życzę by ekipa się trzymała no i strona. Wojtas -Co udało CI się wygrać dzięki LFE? D3S1DER1UM Udało mi się zdobyć wiedze na temat lockerz którą wykorzystałam do wygrania. Chociaż przyznam że wielkim dorobkiem nagród nie mogę się poszczycić. Były to gry na DS i czekam na poywierdzenie zegarka ; ). Wojtas A inne polskie odmiany? Thisbox... D3S1DER1UM Miałam konta, ale brak czasu spowodował że zrezygnowałam. Wojtas Jaki dział jest przez Ciebie najbardziej oblegany? D3S1DER1UM Oczywiście dotyczący Lockerz, ale czasami do offtopu też zajrze. Wojtas Czym się zajmujesz w internecie oprócz lockerz? D3S1DER1UM W internecie prowadze swoją strone dotyczącą Gran Turismo. Bawie się czasami w zakłady bukmacherskie. A jeśli chodzi o prace mam swój sklepik więc czasami coś sprzedam też na allegro. Wojtas Regularnie uczestniczysz w restockach? D3S1DER1UM Różnie. Staram się być na każdym. Wojtas Jak oceniasz swoją wiedzę n/t tego serwisu? D3S1DER1UM Bardzo dobrze. Są czasami rzeczy których nie wiem, albo do których nie mam pewności ale nie są one aż tak istotne. Wojtas Ponoć znasz się trochę na bukmacherce? Beterz itp.. D3S1DER1UM Tak długi czas obstawiałam na Beterz... jest to serwis który mile wspominam i o którym mam świetne zdanie. Zdobyłam na nim wiele bonów na niemiecki amazon. Teraz troszke mniej obstawiam. Od jakiegoś czasu próbuje swoich sił także w obstawianiu na pieniądze, ale to dopiero początki. Przekonam się dopiero czy w obstawianiu prawdziwych pieniędzy jestem tak dobra jak na beterz ;P. Wojtas Chyba o wszystko już zapytałemBig Grin Chciałabyś jeszcze o czymś wspomnieć? Kogoś pozdrowić? D3S1DER1UM Oczywiście chciałabym pozdrowić całe LFE. Cieszę się że zostałam poproszona o udzielenie wywiadu. Bardzo jest mi miło. ![]() RE: [EKIPA LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - BartuS - 25-01-2011 15:58 dobry wywiad ![]() RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Grabowkers - 25-01-2011 16:18 Cytat:Nick wziął się z pewnej nuty Armina van Buurena "Desiderium 207" jako żeHaha, tak myślałem. Też lubię Armina ![]() RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Dominator - 25-01-2011 16:49 kul wywiad ![]() RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Parada - 25-01-2011 17:40 Kawał dobrego wywiadu ![]() RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Miu - 25-01-2011 18:27 Fajowy wywiadziQ <crazy_sweet> oby więcej ich,bo ostatnio zastój był... RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Killer - 25-01-2011 18:35 woho niezly wywiad proste pytania proste odpowiedzi bardzo milo sie czyta ![]() RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - Satan - 26-01-2011 00:19 Najsowy wywiad ;] RE: [LFE] Wywiad nr.9 *D3S1DER1UM* - DDK - 26-01-2011 12:57 Słitaśnie ![]() |