[EKIPA LFE] Wywiad nr.8 *paskur* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr.8 *paskur* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-8-paskur-20032) |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.8 *paskur* - Wojtas100 - 25-01-2011 15:49 Wojtas -"paskur" co kryje się pod tym nickiem? Paskur -Ah zaskoczyłeś mnie tym pytaniem, można powiedzieć, że jest związany z moimi danymi, kiedyś był tam jeszcze $ ale zmieniło się na s i powstał paskur - lubie i tak mi wszyscy mówią Smile Wojtas - Jak trafiłeś na lfe? Paskur -Przytoczę tutaj jak dowiedziałem się o lockerz, na grze thecrims.com ktoś próbował zdobyć znajomych i reklamował stronkę. Aby zobaczyć o co chodzi wklepałem w google i jestem ;] Wojtas -Kiedy to mniej więcej było? Paskur -Na moje oko to pół roku temu, sprawdze kiedy się zarejestrowałem, 01.26.1010r... 0.o rok bez dwóch dni... Wojtas -Jakiemu działowi poświęcasz najwięcej uwagi? Paskur -Oj, ciężko powiedzieć, wiadome, że często czyta się newsy i ogólnie o lockerz, ale tam mało się wypowiadam. Ze wzglęgdu na moją funkcję także Pytania i problemy użytkowników. Refbacki - także pomagam innym. No nie ma sensu wymieniać bo wszędzie zaglądam. Najczęściej odświeżam i patrze co nowego bo nad SB mamy statystykę Tongue Wojtas -Twój ulubiony przedmiot w szkole? (Nie chodzi o np: ołówek,gumka Big Grin) Paskur - Matematyka bo na nią się nigdy nie uczę, ew. fizyka. Z takich przedmiotów z dupy może być jeszcze WOK. Wojtas -Jak oceniasz stosunek ekipy forum i użytkowników do siebie? Paskur -Nie mam pojęcia co do ekipy, a użytkowników nie można wrzucić do 1 worka, z pewnością część mnie lubi, a pewnie więkość nie, mimo to staram się pomagać i być sobą. Wojtas -Co LFE zmieniło w twoim życiu? W podaniu napisałeś ,że pierwszą rzeczą ,którą robisz na komputerze jest włączenie lfe. Paskur -Z pewnością wiele. Bardzo dużo WOLNEGO czasu spędzam na forum, no life, tak. W końcu mam trochę spędzonego czasu on line i nie jest to raczej zostawianie jak idę do szkoły. Co jeszcze zmieniło oprócz zabijania czasu? Myślę, że dużo pozytywnego, ciekawi, fajni ludzie, z którymi oczekiwanie na restock na ts jest przyjemne. Tak, zawsze wlączam najpierw lfe, potem sprawdzam e-mail. Wojtas Z pewnością dało Ci ono troszkę radości z nagród. -Jakie nagrody już otrzymałeś? Paskur -Ciężko zliczyć, ps3, tony paypali, jakieś bony i inne badziewia które sprzedałem na ebay, lub leżą w pe( koszulki, przebrania). Jakieś grosze z bux'ów, trochę większe z uploadu, czego chce jak najszybciej zaprzestać oraz coś z polskich serwisów ( głosniki, pendrive) Wojtas -A masz jakiś cel? Chcesz coś zdobyć w najbliższym czasie? Paskur -Wszystko co mogę zamienić na kasę, albo ją samą. Chce kupić sobię telefon oraz zbieram na oc komputera, tuning skutera. Jedynie gdybym wygrał ipoda tacza, zostawił bym go sobię. Wojtas -Ile czasu poświęcasz dziennie na forum? Paskur -Ciężko powiedzieć, w tygodniu przed szkołą zawsze trochę posiędze oraz po pewnie do kilku godzin. W weekend, różnie. Zależy czy coś robię, czy no lifuje ;] Wg. mnie poświęcam forum znacznie dużo czasu. Wojtas -Co byś zmienił na Lockerz i lfe? Paskur -Na lockerz, wiadomo, że telewizory imac dla każdego, ale z rzeczy możę bardziej relanych, to: restocki w lepszch porach, ulepszenie 24/7, by dało się coś po ludzku wygrać, powrócenie cen w shopie, przynajmniej do realnych wartości, dużo ciekawych rzeczy można by wymyślać. Co do lfe.. w prawdzie forum jest super, czekamy na nowy layout, więc będzie jeszcze lepiej. Co bym zmienił - spróbować zrobić coś z martwymi działami, jakieś ciekawe atrakcja ale nie mam nic konkretnego na myśli, dział pomysły jest otwarty;] A ogólnie forum mi się bardzo podoba i jest git. Wojtas -Jak wyobrażasz sobie te dwa serwisy za 5 lat? Czy Twoim zdaniem będą nadal istnieć? Paskur -Co do lockerz nie będę się wypowiadał, bo nie wiem, czasami ciężko mi pojąć - jak im się to opłaca, ale skoro mają z tego koksy to będą to ciągnąć. Co do forum, jest własnie dużo zależne od lockerz, ale też jest o zarabianiu przez internet, co jest popularne. Forum tworzy nasza paczka i mam nadzieję, że się nie rozstaniemy, przeciwnie, liczę na to, że forum się rozwinie. Banan na pewno myśli o naszej przyszłości, więc jestem spokojny. Poza tym jestem typem, który nie lubi planować przyszłości. Wojtas -Bawisz się w jakieś inne serwisy tego typu? Thisbox,takeagift...? Paskur -Thisbox , chociaz ostatnio mnie naprawdę zawodzi i chyba z tym skończe. Wojtas - Co chcesz robić w przyszłości? Paskur -Nie lubię mówić ani myśleć o przyszłości. Oczywiście opróćz wakacji Tongue. Muszę, skończyć szkołe i studia - nie wiem jakie, nie myślałem. A potem to najważniejsze zarabiać dużo kasy. Moim marzeniem, było by otworzyć sklep komputerowy, ale pewnie nie uda się, bo potrzeba za dużo kasy. Wojtas -To jak wakacje to wakacje. Spędzasz je w ojczyźnie czy za granicą? Paskur -Chciałbym wyjechać na Chorwację, byłem już kilka razy i bardzo mi się podobało.. ahh Sad to było super. Nie wiem jak w tym roku, czy się rodzice dogadają. Nie mam planów. Wojtas -Myślę ,że zapytałem o wszystko co chciałem. Teraz dwa słowa do publiczności. Masz wolną rękę. Paskur -Na początek, abym nie zapomniał, pozdro dla satana :*. Podziwiam tych którzy przeczytali te moje bzdury... ehh no i chyba tyle Tongue Wojtas -Ja również pozdrawiam i dziękuję za te parę minut poświęcone dla forum i mnie. Paskur -Ps. Parę minut? 45 RE: [EKIPA LFE] Wywiad nr.8 *paskur* - Killer - 25-01-2011 18:41 swietny wywiad wojtas dobry dziennikarz RE: [EKIPA LFE] Wywiad nr.8 *paskur* - Admin - 25-01-2011 18:42 Najs wywiad RE: [EKIPA LFE] Wywiad nr.8 *paskur* - Satan - 26-01-2011 00:17 Paskur :* Dzięki za pozdróffffka <3 Wywiad najs ;] |