[Rozwiązane]Celnicy ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]Celnicy ? (/Temat-Rozwiazane-Celnicy-20023) Strony: 1 2 |
[Rozwiązane]Celnicy ? - NaoS - 25-01-2011 14:21 W Sobotę i Niedzielę dzwonił do mnie numer zastrzeżony. Z reguły nie odbieram telefonów od zastrzeżonych numerów, (z reguły dzwonią z reklamami), więc nie odebrałem i tym razem. We Wtorek została wysłana paczka lotnicza z PE z moim netbookiem i tak mnie dziś olśniło - czy to możliwe żeby dzwonili celnicy ? Słyszałem że do paru ludzi dzwonili w ten sposób. 1). Ale czy celnicy dzwonili by w weekend? I to tak szybko 4-5 dni po wysłaniu paczki? 2). Jeśli to byli oni i nie odebrałem, to co teraz stanie się z paczką? 3). Co powiedzieć celnikom co do zawartości, skoro zaniżyłem wartość z 299$ do 32$? RE: Celnicy ? - Burned - 25-01-2011 14:34 1. Co do tego czy dzownili by w weekend to nie jestem pewien, ale paczki czasami bardzo szybko przychodzą. 2. Będą próbowali się z tobą skontaktowac dalej. 3. Ale nie wiesz czy otwierali paczkę i skapneli się że zaniżyłeś wartośc aby ominąc podatki. Jeśli skapneli się możesz miec problem bo to na pewno podlega pod jakiś paragraf. RE: Celnicy ? - DasH - 25-01-2011 14:34 Ja przez ostatnie trzy dni również miałem telefony zastrzeżone ale nie odbierałem wczoraj o godz 13,24 dzownil do mnie nr zastrzeżony lecz nie odebrałem bardzo możliwe że również do ciebie mogli dzwonić w tej sprawie RE: Celnicy ? - NaoS - 25-01-2011 14:55 A nie ma ktoś jakiejś bardziej optymistycznej odpowiedzi? Tyle osób zamawiało na forum przez PE z obniżeniem wartości i akurat ja musiałem trafić na problemy? RE: Celnicy ? - Mateusz5511 - 25-01-2011 15:04 tak się zdaża RE: Celnicy ? - rafalek9 - 25-01-2011 15:05 mnie od 4 dni dzwonią z komisji milon i że wygralem odbieram wszystkie zasttrzezone bo mogą dzwonic moi kolezy ale zawsze te jebaki dzwoniaD; RE: Celnicy ? - NaoS - 25-01-2011 15:18 Właśnie może to oni dzwonili z tego konkursu. Czy celnicy dzwonili by w niedziele o 18:37 godzinie ? RE: Celnicy ? - diabloo07 - 25-01-2011 15:41 Trzeba bylo odebrac i nie mialbys problemu RE: Celnicy ? - paskur - 25-01-2011 15:45 To jest loteria ! Mnie ostatnio też atakują zastrzeżonymi że wygrałem milion ! Nie bój się RE: Celnicy ? - NaoS - 25-01-2011 15:47 Jakbym odebrał to miałbym dylemat co im powiedzieć, bo pewnie zapytali by się co jest w paczce. Co w takiej sytuacji warto mówić? Ściemniać że jest coś innego niż naprawdę, czy powiedzieć prawdę ? |