Pomoc - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pomoc (/Temat-Pomoc-1995) |
Pomoc - m-kamillo - 20-02-2010 16:50 Chciałbym prosi o pomoc. Mam problem z podłączeniem kina domowego. Normalnie wszystko ładnie chodzi, jesli tylko oglądam z kina. Ale mi chodzi o to, aby dźwięk wydobywał się z głośników kina domowego a nie z telewizora. Żeby programy telewizji Cyfrowego Polsatu były oddawane za pośrednictwem kina (dźwięk). Oto zdjęcia: Telewizora: Odbiornika Cyfrowego Polsatu i kina: RE: Pomoc - DonHoracy - 20-02-2010 18:40 Ekspertem w tych sprawach nie jestem ale na moje oko można zrobić tak jak napisałem Ci na SB Cytat:wiem ze przy analogu wystarczy kliknac guzik TV na pilocie od dvd i dzwiek juz leci RE: Pomoc - m-kamillo - 20-02-2010 20:06 No przy zwykłej telewizji to wystarczyło nacisnąć na pilocie od kina przycisk AUX jak napisałeś, jednak w tym przypadku to nie dziala i jestem bardzo zawiedziony. Próbowałem różnie podczepiać ale nie dawało rady. nie wiem jak to w końcu musi być podczepione. RE: Pomoc - Sylwester - 20-02-2010 20:55 Jeśli chcesz mieć dźwięk z Dekodera w tym całym kinie to z tyłu dekodera musisz podłączyć "czinczami" w te wejścia w dekoderze i w tym kinem ... i powinno działać lub kupić kabel Scart--->"Czincze" i prze to podłączyć dekoder z tym. I chyba powinno działać RE: Pomoc - m-kamillo - 20-02-2010 22:35 Dobra ale gdzie dokladnie podlaczyc. W ktore wejscia. RE: Pomoc - Obama - 20-02-2010 23:56 Ja ci zaznaczę jak ja bym spróbował podłączyć. Moim zdaniem powinno działać na Dekoderze i na DVD jak filmy oglądasz. Tylko jeszcze musisz ustawić w opcjach na głośniki zew. PS. Pamiętaj żeby R podłączyć do R a L do L bo inaczej nie zadziała RE: Pomoc - rubik - 21-02-2010 00:18 zadziała ... tyle że jak będzie dźwięk w dobly digital to będzie ciulowo słychać - jak coś będzie szło z prawej strony to będziesz słyszał z lewej itd ... RE: Pomoc - m-kamillo - 21-02-2010 11:15 Spoko jest już działa, ale o wiele ciszej niż normalnie chodź nie wiem czemu. Na starym tv było wiele głośniej |