[Zamknięty]Błąd LFE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: [Zamknięty]Błąd LFE (/Temat-Zamkniety-Blad-LFE-19885) |
[Zamknięty]Błąd LFE - Dominator - 22-01-2011 23:23 Dziś się natknąłem na błąd w symulatorze: Cytat:Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Unknown MySQL server host 'sql.nedds.pl' (1) in /home/banan/domains/zarabiam.com/public_html/symulator/conn.php on line 2 Liczę że szybko zostanie naprawione. PS: Admin przydałby się apdejt symulatora LFE. RE: Błąd LFE - Admin - 22-01-2011 23:27 Nie zmieniałem danych starej bazy (gdy była ne neddsie- starym dedyku) bo nie mialo to duzego sensu każdy praktycznie korzysta z ptzplace, jednak jeśli jeszcze komuś zależy to mogę to zregenerować chociaż naprawde nie wiem czy jest to komuś potrzebne. RE: Błąd LFE - MeTonaTOR - 22-01-2011 23:28 mi jest potrzebne, musze zapier***** na tej klawiaturze szybciej niz boty i te neosy RE: Błąd LFE - Dominator - 22-01-2011 23:41 ja tam korzystam z tego symulatora admin poniewaz nie ma tych botow (tzn: duzo ludzi korzysta z javą (nie ma np: skryptów na recaptche i math)), i wgl tam mi to potrzebne bo czesto korzystam z forumowego symulatora. [Zamknięty][Zamknięty]Błąd LFE - Killer - 19-03-2011 10:05 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |