Prośba do użytkownika LFE. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Prośba do użytkownika LFE. (/Temat-Prosba-do-uzytkownika-LFE-19870) |
Prośba do użytkownika LFE. - Morfit - 22-01-2011 20:24 Cześć. Chciałbym powiedzieć osobie która zaczęła mnie obrażać na HaxBallu ( z LFE, gdyż podałem na forum link i hasło do serwera ) tworząc nicki typu MorfitToKurwa lub też MorfitToPizda, która również ( prawdopodobnie też ona ) przeniosła się na GaduGadu ( tylko do LFE jesty ten numer więc koledzy to być nie mogą ), zaczęła obrażać moją osobę i grozić mnie i mojej rodzinie, żeby się uspokoiła, gdyż jeszcze raz wyśle mi coś w tym stylu, obiecuję, że zgłoszę sprawę na policję, a znalezienie Twego nr IP nie jest aż takie trudne dla Policji. Radzę Ci się uspokoić i zaprzestać gróźb, bo nie będzie z tobą dobrze. Piszę to tutaj, gdyż na GaduGadu ta osoba wyślę coś mniej więcej takiego : Jesteś k***ą ! Wiem gdzie mieszkasz ! Lepiej żebyś w nocy nie spał, bo nie będziesz miał jak k***a wyjść ze swojego mieszkania jak będzie się palić. Od razu mnie banuje i tworzy kolejne konto GaduGadu i wysyła kolejne groźby. Dziękuję. RE: Prośba do użytkownika LFE. - michal2612 - 22-01-2011 20:26 potwierdzam, jakiś idiota wbił do naszego pokoju w HaxBall zaczął wyzywać Morfita, nie wiem kto to, ale na pewno ktoś z bliskich go nie kocha, albo kocha za bardzo skoro pisze takie głupoty RE: Prośba do użytkownika LFE. - Royside - 23-01-2011 10:49 Jak można być takim idiotą ? dziecinada ... RE: Prośba do użytkownika LFE. - Parada - 23-01-2011 10:57 (23-01-2011 10:49)Royside napisał(a): Jak można być takim idiotą ? dziecinada ... Dokładnie, takich ludzi wystarczy tylko ignorować, nie wolno dawać im satysfakcji. Takim czymś tylko się ośmieszają. RE: Prośba do użytkownika LFE. - Arekxxl - 23-01-2011 13:20 Są niestety tacy ludzie na świecie. Debile którzy myślą że są fajni. RE: Prośba do użytkownika LFE. - Royside - 23-01-2011 13:38 Tzw. Kompleks małego członka Mam nadzieję że to czytasz kolego. RE: Prośba do użytkownika LFE. - Arekxxl - 23-01-2011 14:02 Dokładnie ^^ Jak to czytasz kolego to może przyłącz się do dyskusji, pośmiejemy się razem. RE: Prośba do użytkownika LFE. - Killer - 23-01-2011 14:26 rozumiem, jednak nawet offtop to nie miejsce w ktorym zalatwiasz swoje prywatne sprawy zwiazane z X gosciem. Załatw to z nim na wspomnianym gadu (jak cie banuje to na upartego możesz sam do niego pisać z innego numeru) i nie groź tylko działaj, rzucanie słow na wiatr efektów na pewno nie przyniesie. Prośba do użytkownika LFE. - Killer - 11-03-2011 01:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |