Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]pytanie lockerz.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]pytanie lockerz.com (/Temat-Rozwiazane-pytanie-lockerz-com-19791)

Strony: 1 2

[Rozwiązane]pytanie lockerz.com - Maj00r - 21-01-2011 15:26

Witam. Dawno nie zaglądałem na lockerz od paru miesięcy dziś wszedłem coś tak mnie natknęło no i widze dużo nowości strona główna się zmieniła wgl zakładki no i zauważyłem 24/7 co to można tam się licytować i wygrywać mam szansę na wygraną np idpoda shuffie bo mam 8326 PTZ mam wogóle szanse na coś takiego czy jedynie na restockach? A i ptz na restockach np za paypal się nie zmienia jest taka sama ilość ptz jak teraz w reedem?

Proszę o odpowiedzi z góry dziękuje Smile

Pozdrawiam

RE: pytanie lockerz.com - Nayare - 21-01-2011 15:43

Raczej sie nie zmieni, a co do auckcji to łud szczęscia. Smile)

RE: pytanie lockerz.com - InTeR - 21-01-2011 15:48

(21-01-2011 15:26)Maj00r napisał(a):  Witam. Dawno nie zaglądałem na lockerz od paru miesięcy dziś wszedłem coś tak mnie natknęło no i widze dużo nowości strona główna się zmieniła wgl zakładki no i zauważyłem 24/7 co to można tam się licytować i wygrywać mam szansę na wygraną np idpoda shuffie bo mam 8326 PTZ mam wogóle szanse na coś takiego czy jedynie na restockach? A i ptz na restockach np za paypal się nie zmienia jest taka sama ilość ptz jak teraz w reedem?

Proszę o odpowiedzi z góry dziękuje Smile

Pozdrawiam
Na aukcjach bez "wspomagacza" możesz zgarnąć jedynie jakieś gry i inne pierdoły chyba, że będzie wcześnie rano jakaś aukcja się kończyła to jest szansa (lecz max. ipod shuffle moim zdaniem).
W nocy był restock (to był katalog na ten restock. tyle samo ptz kosztowało) Praktycznie przed każdym restockiem dają katalog ostatnio.

RE: pytanie lockerz.com - Maj00r - 21-01-2011 15:58

Rozumiem i na aukcjach np jak strace ptz i ktoś mnie przebije to te ptz odzyskam?

A czemu napisałeś łud szczęścia po tyle tysięcy zbijają za nagrody?

A i jak np bym zgarnoł z aukcji ipoda shuffie lub jakąś gre na xa lub ps3 to będe płacił cos za te cła lub vat? bo nie znam się na tym czy poprostu nic nie zapłace. Jeśli cos zapłace to jedynie na paypal warto oczekiwaćSmile
A co do restocków autofille itd zabronione nie ? a tasker jak tam nadal nie wykryty? czy wgl co teraz za programy są pomagające przy restockach.

Z góry dzięki za odpowiedzi

RE: pytanie lockerz.com - Nayare - 21-01-2011 16:22

(21-01-2011 15:58)Maj00r napisał(a):  Rozumiem i na aukcjach np jak strace ptz i ktoś mnie przebije to te ptz odzyskam?

A czemu napisałeś łud szczęścia po tyle tysięcy zbijają za nagrody?

Ptz tracisz dopiero jak wygrasz nagrode. Tylko wiesz, ze aby wygrac ja to musisz odswiezyc i jak najszybciej wpisac captche. To jest trudniejsze niz na restocku, uwierz mi, choc rzadko probowalem aukcje.

RE: pytanie lockerz.com - Maj00r - 21-01-2011 16:25

A reszta pytan

A i jak np bym zgarnoł z aukcji ipoda shuffie lub jakąś gre na xa lub ps3 to będe płacił cos za te cła lub vat? bo nie znam się na tym czy poprostu nic nie zapłace. Jeśli cos zapłace to jedynie na paypal warto oczekiwać
A co do restocków autofille itd zabronione nie ? a tasker jak tam nadal nie wykryty? czy wgl co teraz za programy są pomagające przy restockach.

Z góry dzięki za odpowiedzi

RE: pytanie lockerz.com - Maj00r - 21-01-2011 21:27

Proszę o odpowiedź

RE: pytanie lockerz.com - BartuS - 21-01-2011 21:36

Tak, zapłacisz. Za grę na Wii z aukcji zapłaciłem 116zł, więc nie opłaca się. Tylko PayPal

RE: pytanie lockerz.com - Maj00r - 21-01-2011 21:48

aha rozumiem to jedynie paypal no i na restocku też jedynie pay pal a słuchajcie czytałem troche i czy są jakieś boty uzupełnienia niewykrywalne? do restocków np tasker pamiętam korzystałem z niego

potrzebny mi niewykrywalny do restocku i aukcjii bardziej do restocku

pozdrawiam

RE: pytanie lockerz.com - Maj00r - 21-01-2011 22:43

Proszę o odpowiedź

odpowie ktoś? będe wdzięczny