[Rozwiązane]dylemat z punktami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4) +----- Wątek: [Rozwiązane]dylemat z punktami (/Temat-Rozwiazane-dylemat-z-punktami-19743) |
[Rozwiązane]dylemat z punktami - rafti - 20-01-2011 17:30 Czesc Posiadam 161500 PTZ na jednym z kont no i z racji ze jest 5x za filmy i mam golda wiec ta liczba ciagle rosnie (wczoraj mialem 112000) no i w zwiazku z tym mam pewien dylemat co ewentualnie zamowic z shopu i na jaki adres? Mam do wyboru kuzyna w UK i zaplacenie cla lub... no wlasnie wysylka do polamer i tez oplata za clo i vat i nie wiem co byloby lepsze...? Lub z polamra wysylka do PE i wtedy do PL... prosze o jakies podpowiedzi RE: dylemat z punktami - Jumper002 - 20-01-2011 17:43 jeżeli chcesz zamówić coś wartościowego o małych rozmiarach to najlepiej zapłacić za wysyłkę z polamer do pe, a jeśli coś większego to policz sobie ile Ci wyjdzie za przesyłki, i porównaj z wartością ewentualnego cła/vatu RE: dylemat z punktami - rafti - 20-01-2011 17:49 w tej chwili nie wiem nawet co bym chcial zakupic myslalem o kinectie do swojego x360 ale teraz juz sam nic nie wiem... RE: dylemat z punktami - Vesperus - 20-01-2011 17:53 (20-01-2011 17:43)Jumper002 napisał(a): jeżeli chcesz zamówić coś wartościowego o małych rozmiarach to najlepiej zapłacić za wysyłkę z polamer do pe, a jeśli coś większego to policz sobie ile Ci wyjdzie za przesyłki, i porównaj z wartością ewentualnego cła/vatu Polamer wysyła paczki na teren USA ? RE: dylemat z punktami - rafti - 20-01-2011 19:32 tego nie wiem czy wysyla tak przypuszczalem ale moge sie mylic... bo wliczajac wysylke + clo + vat to nie wiem czy nie lepiej mi kupic w pl kinecta RE: dylemat z punktami - rafti - 23-01-2011 09:44 no i tak wyszlo ze mam 200k ptz i dalej nie wiem co wziac w shopie, kinect juz prawie za 0$ jeszcze 3k ptz i tak bedzie... czy ktos juz wie czy polamer na terenie usa wysyla? RE: dylemat z punktami - pitfromhell - 23-01-2011 11:49 Kup jakąś konsolę i sprzedaj xD [Rozwiązane]dylemat z punktami - Marello - 19-03-2011 11:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |