![]() |
Angielski - "My disastrous day " - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Inne (/Forum-Inne-151) +------ Wątek: Angielski - "My disastrous day " (/Temat-Angielski-My-disastrous-day-19652) |
Angielski - "My disastrous day " - Czarny767 - 18-01-2011 19:18 Cześć, potrzebuję o przetłumaczenie mi takiego tekstu ,na język angielski. ![]() Cytat:Pewnego dnia ,idąc do szkoły ,zauważyłem ,że nie wziąłem plecaka . Nie wróciłem po niego do domu, ponieważ byłem już zbyt daleko. Przez to ,że nie miałem książek dostałem trzy jedynki . Niestety nie był to koniec mojego pechowego dnia... Wracając ze szkoły uciekł mi autobus , następny był za 30 minut ! Kiedy już w końcu wróciłem do domu , do mamy zadzwoniła moja nauczycielka,że nie miałem książek. Przez mojego pecha,dostałem karę na komputer . . Jadąc z mamą do sklepu po narty , zapomniałem wziąć pieniędzy z biurka , musieliśmy się wrócić do domu . Ten dzień był moim najgorszym dniem , nazwałem Go "The Disastrous Day" RE: Angielski - "My disastrous day " - Tech - 18-01-2011 19:52 Someday, when I was walking to school, I noticed that I don't have my backpack with me. I didn't get back for it, because I was already too far from home. Because of that, I didn't have my books and I got three 1 from my teachers. Unfortunately it wasn't the end of my unlucky day. When I was getting back from school I missed the bus and the next one was leaving 30 minutes later. When I finally got back to home, the phone called - it was my teacher telling my mum that I Haven't got any books in school this day. Because of my bad luck, my took my computer away as a punishment. When I was driving with my mom to buy skis, I forgot to take my money from my desk and we had to go back to home. This day was the worst day of my life, I called it "The Disastrous Day". Coś takiego, pewnie są błędy bo pisalem z pamięci ;p RE: Angielski - "My disastrous day " - Czarny767 - 18-01-2011 20:01 Dzięki, 2 +. RE: Angielski - "My disastrous day " - Miu - 18-01-2011 20:05 (18-01-2011 19:52)Tech napisał(a): Because of that, I didn't had my books and Nie didn't HAD tylko didn't HAVE ponieważ po 'did' wystepuje forma podstawowa ![]() Poza tym raczej nie ma błędów(początek pierwszego zdania mógłby być troszkę inny,ale chyba może być).Tyle ![]() RE: Angielski - "My disastrous day " - Czarny767 - 18-01-2011 20:07 Dzięki również . ![]() |