e-mail ws. mojego shuffle - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: e-mail ws. mojego shuffle (/Temat-e-mail-ws-mojego-shuffle-19646) |
e-mail ws. mojego shuffle - BartuS - 18-01-2011 18:28 Cytat:Hi Bartek. Thanks for your email. For as much as I know how torturous a long RE: e-mail ws. mojego shuffle - Leopard - 18-01-2011 18:36 Napisała, że cały proces przed wysłaniem zajmuje dużo czasu i nie wie czy zdążą zanim wyjedziesz. Poinformowała też, że zobaczy czy da się coś zrobić, aby to przyspieszyć i, że dostaniesz potw. wysyłki jak opuści ich magazyn. RE: e-mail ws. mojego shuffle - BartuS - 18-01-2011 19:35 Hehe, dzięki. To jeszcze miesiąc, ale dziwi mnei, że jeszcze nie zdążą. + |