![]() |
Darmowa kasa - 20zł! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Darmowa kasa - 20zł! (/Temat-Darmowa-kasa-20zl-19643) |
Darmowa kasa - 20zł! - greentip - 18-01-2011 18:12 Witam, Jeśli nie macie konta na BetFair i chcecie dostać 20zł, które wysyłam bezpośrednio na Betfair lub konto bankowe, to zapraszam na GG: 28420617 Jedynym warunkiem to rejestracja z mojego linku. Z powodu sporego zainteresowania promocją ostrzegam, że promocja jest ograniczona, ilość pieniążków ograniczona oczywiście. Nie jestem żadnym oszustem, proszę pisać na GG, zadawać pytania, na wszystko odpowiem. Darmowa kasa - 20zł! - Killer - 11-03-2011 01:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. Pozdrawiamy Administracja Forum. |