![]() |
Tłumaczenie !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Tłumaczenie !!! (/Temat-Tlumaczenie-19615) |
Tłumaczenie !!! - Morfit - 18-01-2011 02:04 Cytat:" Witam serdecznie. Otóż dzisiaj dostałem potwierdzenie z ostatniego restocku Ultimate Wallpaper ( 09.01.2011 ). Otóż w jego treści jest napisane, że zamówiłem KOSZULKĘ, ale zamówiłem bon PayPal 75$. Na uwiarygodnienie tego co mówię mam nawet zdjęcie, z wtedy kiedy to zamówiłem. Liczę na naprawę błędu i wysłanie mi 75$, a nie jakiejś głupiej koszulki. " RE: Tłumaczenie !!! - Leopard - 18-01-2011 17:18 Dear Lockerz, Today I've received from you a confirmation from the last UW redemption (09.01.2011). In it, you said that I've redeemed a T-Shirt, but I have won 75$ PayPal money. As a proof, I have a screenshot of my order. I hope that you will solve that problem and send me 75$ instead of a T-Shirt. RE: Tłumaczenie !!! - Morfit - 18-01-2011 17:48 Dziękuję Ci Leosiu :* |