![]() |
Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. (/Temat-Bidvertiser-konkurent-dla-AdSense-19349) Strony: 1 2 |
Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - Za$ada - 12-01-2011 13:44 Firma umożliwia właścicielom stron www wyświetlanie wcześniej zdefiniowanych reklam tekstowych. Główne cechy: - pełna kontrola wyświetlanych reklam (sam wybierasz tematykę) - akceptacja wielu stron niedopuszczanych przez adsense (również polskojęzyczne) - zakaz umieszczania na jednej stronie reklam bidvertisera i adsense - gwarancja udostępniania najbardziej dochodowych reklam od reklamodawców którzy zaoferowali najwyższą cenę za miejsce na Twojej stronie W systemie jest także system poleconych. Jeśli polecony zapisze się jako reklamodawca i wyda: - 10$ Ty otrzymujesz 5$ - 50$ Ty otrzymujesz 20$ Jeśli polecony zapisze się jako wydawca i zarobi: - 10$ Ty otrzymujesz 10$ - 50$ Ty otrzymujesz 40$ Wypłaty: Paypal - minimum 10$ Czek - minimum 50$ Reflink: http://www.bidvertiser.com/bdv/bidvertiser/bdv_ref_publisher.dbm?Ref_Option=pub&Ref_PID=363324 Czysty link: http://www.bidvertiser.com Będę wdźięczny za rejestrację z mojego refa. ![]() RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - donyooker - 05-02-2011 21:15 A jak Twoje wyniki w tym programie wyglądają..? Jakoś wydaje mi się, że uczestnicząc w tej ofercie można co najwyżej klepać BID(v)E(rtiser)... RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - Za$ada - 05-02-2011 21:40 Z początku byłem pozytywnie nastawiony na ten program, lecz teraz trochę negatywnie to widzę. Miałem z 4 osoby zarejestrowanych z mojego refa z 3 dni temu wszystko zniknęło ;/ Oraz coś chyba mi klików nie zlicza powinienem miec około 30 klików w reklamy, a mam 2. ;/ RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - donyooker - 05-02-2011 22:04 Ehhh nieprzyjemnie.. a jak jeśli chodzi o pieniądze wyglądają Twoje rezultaty..? RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - Za$ada - 05-02-2011 22:52 No jak pisałem wyżej zaliczone mam dwa kliki i każdy o wartości 0,03$ RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - donyooker - 05-02-2011 23:26 to bieda faktycznie... Promujesz to na swojej stronie..? RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - Za$ada - 06-02-2011 00:46 zadnego wpisu o tym programie nie mam, wstawiłem tylko reklamy. Promuje ten system po forach jak tu widać. ![]() RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - krzesla - 12-02-2011 23:54 Temat tego topicu to niezła napinka. Przy Adsense to coś to ścierwo. Pozdr. RE: Bidvertiser - konkurent dla AdSense. - mikiniki - 06-02-2014 18:34 Może troszku odświeżę temat . Serwis nadal istnieje. Korzysta ktoś z jego zasobów ? Wypłacalni ? Z góry dzięki info ![]() BidVertiser - xPiwkoPL - 19-05-2015 14:03 Po pierwsze czy to scam. Po drugie czy ktos musi kliknac w reklame aby sie zaliczylo(ignoruj ten punkt jesli odpowiedz na pierwszy jest Tak) Po trzecie znacie jakies serwisy CPM angielskie zeby ktos nie musial kliknac w reklame? |