Zacznij zarabiać na filesonic !! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zacznij zarabiać na filesonic !! (/Temat-Zacznij-zarabiac-na-filesonic-19257) |
Zacznij zarabiać na filesonic !! - Vadys - 10-01-2011 16:37 Witam, jestem nowy i pewnie nie będzie wiele osób chętnych do zaufania mi w kwestii zarabiania. Nie będę podawał konkretnych sum jakie można zarobić bo jest to kwestia niedokońca pewna. Nikt nie może zagwarantować Ci 1000 pobrań jednego parta z każdego pliku który wrzucisz. Niemniej jednak chciałbym Wam udostępnić listę największych for o tematyce warezowej w polsce. Dać kilka źródeł najnowszych wstawek na neta i w każdej chwili pomóc Wam w potrzebie. Nie ma co obiecywać że dziennie zarobisz np. 15$ bo zdarzy się tydzień, że praktycznie nie ma stawek co może Cię zniechęcić. Jedyne co mogę zagwarantować to fachową pomoc w każdej sytuacji. I przy sumiennej pracy niezły zysk . Osoby chętne zapraszam na GG bądź PW GG:10966687 RE: Zacznij zarabiać na filesonic !! - Dominator - 10-01-2011 16:41 filesonic dorzuciło ze trzea kupic premke aby dzialal remote a ty raczej dajesz metode remote RE: Zacznij zarabiać na filesonic !! - Vadys - 10-01-2011 16:45 Generalnie używam sposobu przerzucania plików przez shella, na pliki do 200mb też mam sposób Nielimitowany z praktycznie każdego serwisu RE: Zacznij zarabiać na filesonic !! - Dominator - 10-01-2011 16:46 a co to jest przerzucanie plików na shella ? RE: Zacznij zarabiać na filesonic !! - Vadys - 10-01-2011 16:57 Kupujesz sobie serwerek za 20zł + za miesiac. Z netem 100mb\s i różnymi pojemnościami dysku. Polecam z torrent remote. Masz dostep ftp,http. Przepakowujesz pliki, dajesz hasla itp. Wrzucasz na ile chcesz serwisów nawet na te co nie pozwalaja uzywac premek z HF,Filesonic itp RE: Zacznij zarabiać na filesonic !! - proszek94 - 24-01-2011 20:45 Fajny pomysl, moze sie skusze Zacznij zarabiać na filesonic !! - Admin - 10-02-2013 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |