[Odpowiedzi Take A Gift] - [Ankieta numer 7] Jak oceniasz możliwości zdobywania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Takeagift Odpowiedzi (/Forum-Takeagift-Odpowiedzi-73) +----- Wątek: [Odpowiedzi Take A Gift] - [Ankieta numer 7] Jak oceniasz możliwości zdobywania (/Temat-Odpowiedzi-Take-A-Gift-Ankieta-numer-7-Jak-oceniasz-mozliwosci-zdobywania-19132) |
[Odpowiedzi Take A Gift] - [Ankieta numer 7] Jak oceniasz możliwości zdobywania - Lookso - 07-01-2011 14:53 Pytania Jak oceniasz możliwości zdobywania nagród na portalu? ● bardzo dobrze ● dobrze √ ● nie mam zdania ● źle ● bardzo źle Czy uważasz że nowa (obecna) forma restocków jest atrakcyjna? ● tak ● nie √ ● nie mam zdania Czy uważasz, że ''stara'' forma restocków była atrakcyjniejsza od obecnej? ● tak √ ● nie ● nie wiem Odpowiadamy na ankietę jak chcemy RE: [Odpowiedzi Take A Gift] - [Ankieta numer 7] Jak oceniasz możliwości zdobywania - Grub63 - 07-01-2011 15:28 3 2 1 oszaleli z tymi ankietami [Odpowiedzi Take A Gift] - [Ankieta numer 7] Jak oceniasz możliwości zdobywania - Marello - 11-03-2011 19:30 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |