Email w sprawie PP - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: Email w sprawie PP (/Temat-Email-w-sprawie-PP-19083) |
Email w sprawie PP - daniellysy - 06-01-2011 10:42 Witam, Ponad miesiąc temu wygrałem bon PP na aukcji 24/7, dnia 6 grudnia otrzymałem potwierdzenie, że pieniądze pojawią się na koncie paypal.com w ciągu 5-7 dni roboczych, do tej pory nie otrzymałem żadnej wpłaty. Czy długo mam jeszcze oczekiwać na wpłatę, bo robię się troszkę niecierpliwy w końcu to dla mnie zastrzyk gotówki. Pozdrawiam RE: Email w sprawie PP - artekn - 30-03-2011 18:38 Cytat:Hello,Bardzo proszę RE: Email w sprawie PP - maryjan - 30-03-2011 19:05 Archeologu! Spójrz na datę pierwszego postu. |