vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! (/Temat-vcBux-zarejestrowana-firma-REFBACK-19051) |
vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - osiek123 - 05-01-2011 18:39 vcbux- jest nowością na rynku GPT, na bux natknąłem się dosłownie przed chwilą, dzięki użytkownikowi innego forum, ale przechodząc do rzeczy, bux jest zarejestrowaną firmą, strona jest oparta na skrypcie Zeus, jest on bardzo drogi, więc to kolejny plus stający za tą firmą, poniżej stawki i rodzaje kont jakie oferuje bux: Standard: KLIK:$0.01 KLIK POLECONEGO:$0.005 MINIMUM DO WYPŁATY:$2 DZIENNA LICZBA KLIKÓW:4 CZAS REALIZACJI WYPŁATY:instantly BANKI OBSŁUGIWANE PRZEZ BUX: PayPal/AlertPay Pioneer: KLIK:$0.01 KLIK POLECONEGO:$0.005 MINIMUM DO WYPŁATY:$2 DZIENNA LICZBA KLIKÓW:4 CZAS REALIZACJI WYPŁATY:instantly BANKI OBSŁUGIWANE PRZEZ BUX:PayPal/AlertPay Golden: KLIK:$0.01 KLIK POLECONEGO:$0.01 MINIMUM DO WYPŁATY:$2 DZIENNA LICZBA KLIKÓW:7 CZAS REALIZACJI WYPŁATY:instantly BANKI OBSŁUGIWANE PRZEZ BUX:PayPal/AlertPay dzięki wielkie! ;-)!
REFBACK 0.002$ za klik, płatne po wypłacie z buxa!
RE: vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - storini - 06-04-2011 19:46 Mam pytanie do ludzi klikających w tym buxie - czy on jeszcze płaci? Warto klikać ? RE: vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - Greed - 06-04-2011 21:37 Z tego co piszą na innych forach to płaci Jak chcesz to mogę Ci polecić jakiegoś buxa RE: vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - malymatrix - 12-04-2011 20:53 Ostatnio ma jakieś problemy z wypłatami, ostatnia widoczna wypłata to z 8 kwietnia. RE: vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - moja1 - 15-04-2011 16:07 już po buxie RE: vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - malymatrix - 17-04-2011 12:45 Wcale, że nie tylko mają jakieś problemy domena nadal jest aktywna można się zalogować tylko nie ma reklam do wyklikania. vcBux- zarejestrowana firma! REFBACK!! - DDK - 05-08-2012 19:47 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |